ΔΙΑΦΟΡΑ

Ουρλιαχτά από τη Φαίη Σκορδά! Σε κατάσταση πανικού η παρουσιάστρια

 

Η Φαίη Σκορδά συχνά μας δείχνει μέσα από τα social media πως περνάει τον χρόνο της με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη! Το βράδυ της Δευτέρας η παρουσιάστρια πήγε να πάρει τον γιο της από το πόλο εκεί όμως ο μικρός της επιφύλασσε μια έκπληξη, αφού την τρόμαξε ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και τον περίμενε. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα!

«Εγώ θέλω τώρα να ρωτήσω τις μαμάδες και εσένα μαζί. Περιμένω μέσα στο αυτοκίνητο μέσα στη νύχτα και είμαι και λίγο κουρασμένη. Τι ευχαρίστηση έχεις να έρχεσαι να με τρομάζεις και να ουρλιάζω και να γίνομαι ρεζίλι από το παράθυρο; Δεν θα απαντήσεις;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά τον γιο της.

 

 Ουρλιαχτά από τη Φαίη Σκορδά

«Δε σου φταίω εγώ! Έρχομαι κουρασμένος από το πόλο και σου χτυπάω το παράθυρο για να δεις πως είμαι εγώ… Μα το ξέρεις. Το έχω κάνει μια φορά και τρομάζεις», της απάντησε ο γιος της με την Φαίη Σκορδά να λέει και να ξεσπάει σε γέλια: «Και εγώ ουρλιάζω σαν τρελή».

Με μονόπετρο η Φαίη Σκορδά! Άφωνος ο Λιάγκας

Μια απίθανη ιστορία αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αναφορικά με ένα μονόπετρο. Παράλληλα, διάφορα σενάρια έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς σχετικά με την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας, ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΑΝΤ1, άφησε άφωνους όλους στο πάνελ, όταν αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το καλοκαίρι σε ένα κοσμηματοπωλείο.

Τότε, η Φαίη Σκορδά, ήθελε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της, αγοράζοντας ένα μονόπετρο δαχτυλίδι, κάτι που όμως προκάλεσε ερωτήματα στους εργαζόμενους του καταστήματος.

Αυτό που σύμφωνα με την ίδια τους έκανε εντύπωση ήταν, ότι πήγε να αγοράσει αυτό το ακριβό δαχτυλίδι μόνη της, κάτι που τους παραξένεψε καθώς δεν ήταν μαζί της κάποιος άντρας.

Τα όσα αποκάλυψε με αυτή την ιστορία έφεραν την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, που την ρώτησε αν με το μονόπετρο έκανε πρόταση γάμου στον εαυτό της.

Τότε, εκείνη άρπαξε την ευκαιρία και ο Γιώργος Λιάγκας πήρε την απάντηση, πως δεν είναι πρόταση γάμου, απλά είχε την δυνατότητα να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της!

Δείτε τα όσα αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ