ΔΙΑΦΟΡΑ

Ούτε στις ταινίες: «Η Ρούλα έλεγε στο γιο του ότι έχει καρκίνο και τον θέλει διπλά για όση ζωή της απομένει»

 

Μία νέα, σοκαριστική μαρτυρία αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» για την 33χρονη μητέρα, η οποία έχασε τα τρία παιδιά της σε διάστημα περίπου τριών ετών, στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, μάρτυρας, από τα Σώματα Ασφαλείας, επικοινώνησε με την εκπομπή και κατήγγειλε ακραίες συμπεριφορές της 33χρονης μητέρας στην προηγούμενη σχέση της.

Ανατριχίλα προκαλεί η νέα μαρτυρία για την 33χρονη μητέρα

Όπως υπογράμμισε «τα όσα συνέβησαν τότε, είναι βγαλμένα από ταινία. Πριν από τον τωρινό της σύζυγο, είχε γνωρίσει τον γιο συγγενή μου, που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο. Θα ήταν 20-21 χρόνων. Εκείνος διένυε μία πολύ δύσκολη περίοδο, αφού κάποιο μέλος της οικογένειάς του νοσούσε σοβαρά από καρκίνο. Για να είναι μαζί του η γυναίκα αυτή, έφτασε στο σημείο να τους λέει ότι είναι βαριά άρρωστη. Έλεγε ότι πεθαίνει, ότι έχει καρκίνο και θέλει τη στοργή και την αγάπη του για όση ζωή της απομένει. Μετά ισχυρίστηκε ότι έχει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα, ύστερα είπε ότι αν την αφήσει θα αυτοκτονήσει. Έχει μεγάλη πειθώ”.

Και συμπλήρωσε στην μαρτυρία του “μετά συνέβη κάτι πολύ σοβαρό και αντιληφθήκαμε ότι δεν έπασχε από την αρρώστια που έλεγε. Δοξάζω τον Θεό που ο δικός μας τελείωσε άμεσα μαζί της, γιατί θα είχε μπλέξει πολύ άσχημα. Είμαστε στη διάθεση των Αρχών αν μας ζητήσουν να καταθέσουμε όλες τις λεπτομέρειες, που πιστέψτε με, προκαλούν ανατριχίλα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ