ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Π. Σταμάτης: Σε εξέλιξη οι εργολαβίες του Δήμου Ρόδου για την προετοιμασία των σχολικών μονάδων του νησιού

Στις 12 Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία και ο Δήμος Ρόδου βρίσκεται σε έναν αγώνα προετοιμασίας όλων των σχολικών μονάδων του νησιού.

Όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τη Δέσποινα Κουλούμπρη, ο Παναγιώτης Σταμάτης, Αντιδήμαρχος Αναβάθμισης Σχολικών Μονάδων, σε εξέλιξη βρίσκονται πολλές εργολαβίες, και ο Δήμος Ρόδου βρίσκεται σε έναν τιτάνιο αγώνα, ώστε τα σχολεία να είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ο κ. Σταμάτης σημείωσε ότι λόγω παλαιότητας των περισσότερων σχολικών μονάδων, υπάρχουν αρκετά προβλήματα στις υποδομές, ενώ οι παρεμβάσεις του Δήμου είναι καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όπου απαιτείται. Μάλιστα λόγω της σωρείας αιτημάτων από τους σχολικούς διευθυντές, αλλά και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, προτεραιοποιούνται κατά σειρά, για να ικανοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερα, όπως είπε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

“Δεχόμαστε πάρα πολλά αιτήματα και προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Μπαίνουν σε σειρά προτεραιότητας και σε μία σειρά. Υπάρχουν ακόμη αιτήματα πέραν από τα κτιριακά θέματα, και για ηλεκτρονικό εξοπλισμό κλπ.”, επισήμανε ο κ. Σταμάτης.

realvoice995.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ