ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάγωσε η Αγγελική Νικολούλη: Βρέθηκε νεκρή η κοπέλα που έψαχνε!

Στην περιοχή των Πατησίων βρέθηκε νεκρή η Οξάνα Μοχοβά 42 χρόνων, 10 ημέρες μετά την εξαφάνισή της, στις 19 Μαρτίου, από την περιοχή του Κορυδαλλού.

Μάλιστα την κοπέλα αναζητούσε και η Αγγελική Νικολούλη, τόσο μέσα από την εκπομπή της, όσο και μέσα από το site της.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση την επόμενη ημέρα και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων.

 

Νεκρή 42χρονη

 

Τραγωδία στη Γερμανία: 41χρονος Έλληνας αποτεφρώθηκε κατά λάθος – Αποκάλυψη «βόμβα» της Νικολούλη

Μια τραγωδία αποκαλύφθηκε από την Αγγελική Νικολούλη σχετικά με τον 41χρονο Διονύση Αγγελάκο, που είχε εξαφανιστεί, αφού ο ίδιος βρέθηκε να έχει αποτεφρωθεί κατά λάθος στη Γερμανία.

Ο 41χρονος στις 16 Φεβρουαρίου 2019 ταξίδεψε αεροπορικώς για Φρανκφούρτη, καθώς είχε ήδη βρει δουλειά σε εργοστάσιο πλαστικών, όπως είπε σε δικούς του,. Ωστόσο, δεν τους είχε αναφέρει τον ακριβή τόπο εργασίας του. Μιλούσε καθημερινά με τη μητέρα του, αλλά στις 23 Φεβρουαρίου η επικοινωνία τους διακόπηκε ξαφνικά… Κανείς τότε δε γνώριζε το τραγικό τέλος του. Ο Διονύσης είχε βρεθεί νεκρός στην άκρη ενός ποταμού της πόλης Ντάρμσταντ κοντά στη Φρανκφούρτη. Πάνω του βρέθηκαν τα προσωπικά του στοιχεία. Η τοπική αστυνομία προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το ελληνικό Προξενείο Φραγκφούρτης, αλλά κανείς δεν απάντησε στις κλήσεις τους.

Μία μέρα μετά την εύρεση του πτώματος, έστειλαν e-mail στο Προξενείο, γνωστοποιώντας την αδυναμία επικοινωνίας. Αναφέρονταν στον θάνατο του Έλληνα υπηκόου και τόνιζαν την άμεση ανάγκη για επαφή. Σύμφωνα με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, που πρόσφατα αποκάλυψε ένα ακόμη έγκλημα, κανένας από το Προξενείο δεν έψαξε να βρει τι συμβαίνει και η γερμανική αστυνομία ακολούθησε τη διαδικασία που προβλέπεται σε παρόμοιες υποθέσεις. Δηλαδή, διατήρησε τη σορό σε ψυγείο για περίπου έξι εβδομάδες και στη συνέχεια προχώρησε στην αποτέφρωσή του.

Γερμανία: Η τραγική είδηση για τον 41χρονο και ο λόγος που πήγε στη Γερμανία

Η μητέρα του Διονύση εκείνες τις μέρες επισκέφτηκε την κόρη της που ζούσε στην ίδια πόλη στη Γερμανία, περιμένοντας κάποιο νέο του. Δεν είχε όμως κανένα σημάδι ζωής κι έτσι επέστρεψε στην Ελλάδα και δήλωσε την εξαφάνιση στο Τμήμα Τριπόλεως. Ειδοποιήθηκε η EUROPOL και για ενάμισι χρόνο η μητέρα και τα αδέλφια του Διονύση Αγγελάκου τον αναζητούσαν μάταια.

Απευθύνθηκαν στο «Τούνελ» και όταν η εκπομπή βρέθηκε στην Τρίπολη. Τότε ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι. Οι τοπικές Αρχές ήρθαν σε επαφή με το ελληνικό Προξενείο για να πάρουν τον Οκτώβριο του 2020 την απάντηση πως ο Διονύσης είχε πεθάνει από παθολογικά αίτια στη Γερμανία και αποτεφρώθηκε…

«Έφυγε στη Γερμανία με σκοπό να βρει κάποια δουλειά. Λίγες ημέρες αργότερα το κινητό του ήταν κλειστό και χάθηκε κάθε επικοινωνία. Οι τοπικές Αρχές έκαναν τις απαιτούμενες διαδικασίες και ενημέρωσαν το ελληνικό Προξενείο, το οποίο όμως δεν ειδοποίησε κανέναν γιατί δεν έλαβαν όπως είπαν, το email της γερμανικής αστυνομίας. Τον αναζητούσαμε και ενώ περιμέναμε να βγει η εκπομπή σας, πήραμε την απάντηση που ψάχναμε επί ενάμισι χρόνο. Έχουμε όλες τις αποδείξεις και θα κινηθούμε νομικά ενάντια στο Προξενείο. Τον αποτέφρωσαν χωρίς να μας ενημερώσει κανείς και τώρα δυσκολευόμαστε να φέρουμε πίσω ότι απέμεινε από τον άνθρωπό μας.» είπε ο αδελφός του 41χρονου στο “Τούνελ”.

«Ήθελε να μετοικίσει στη Γερμανία για μία καλύτερη ζωή. Είχε πάει ξανά και στο παρελθόν, ήξερε και τη γλώσσα, οπότε μπορούσε να κινηθεί άνετα. Είναι πολύ φριχτό για μία μάνα να μην ξέρει που είναι το παιδί της. Είστε η τελευταία μου ελπίδα. Απευθύνθηκα στην εκπομπή σας και στην κυρία Νικολούλη γιατί σας έχω εμπιστοσύνη και πιστεύω πως θα βρείτε την άκρη», έλεγε η μητέρα του στην κάμερα της εκπομπής, λίγες ημέρες πριν μάθει ότι το παιδί της είναι νεκρό και με δάκρυα στα μάτια εξηγούσε πόσο πολύ του στοίχισε ο χαμός του πατέρα του, μαραθωνοδρόμου και ποδοσφαιριστή της Τρίπολης.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη επικοινώνησε με το ελληνικό Προξενείο της Φρανκφούρτης που είχε τη δικαιοδοσία. Απάντησαν πως ο ρόλος τους είναι διαδικαστικός και σταματά στο να δώσει στην οικογένεια το πιστοποιητικό θανάτου του.

 


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ