ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Φωτιά στο αυτοκίνητό του ενώ ήταν μέσα και οδηγούσε

Την ώρα που οδηγούσε πήρε φωτιά το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο  πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, γνωστοποίησε το περιστατικό με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως 1.000 μέτρα πριν φτάσει στο χωριό του, είδε φλόγες να βγαίνουν από το καπό του αυτοκινήτου, ενώ στη συνέχεια το Ι.Χ σταμάτησε μόνο του. Ωστόσο, κατάφερε και εκείνος και οι υπόλοιποι επιβάτες του οχήματος να βγουν έγκαιρα έξω.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Αναλυτικά έγραψε: «Άλλη μία φορά η Παναγία ήταν δίπλα μου. 1000m πριν από χωριό μου τα Κάτω Πορόια και ενώ πηγαίναμε με 60 km είδαμε φλόγες να βγαίνουν μέσα από το καπό. Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα. Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε.

Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα. Τώρα το αν προήλθε από βραχυκύκλωμα ή από το αέριο δεν μπορώ να το γνωρίζω. ΚΤΕΟ είχα περάσει πριν 5 μέρες.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή η σε δρόμο με μεγαλύτερη κυκλοφορία. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής τους οποίους ευχαριστώ. Το αυτοκίνητο φυσικά καταστράφηκε. Και εγώ και ο Χρήστος και ο Παναγιώτης είμαστε όλοι καλά. Ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας”

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ