ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Συναντήθηκε με Βαγγέλη Λιόλιο – Το σχόλιο για ενδεχόμενο τετ-α-τετ «αιωνίων»

Γιώργος Καλαϊτζής, Βασίλης Παρθενόπουλος και Φραγκίσκος Αλβέρτης εκπροσώπησαν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο.

Μια… γεμάτη ημέρα ήταν η σημερινή (29.09.2021) για τον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ συναντήθηκε με την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά τους εκπρόσωπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (Γιώργος Καλαϊτζής, Βασίλης Παρθενόπουλος και Φραγκίσκος Αλβέρτης), συζητώντας για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος φάνηκε σίγουρος πως το μέλλον του αθλήματος θα είναι γεμάτο όμορφες ενέργειες και κινήσεις: “Ήταν μεγάλη τιμή να έρθει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα γραφεία της ΕΟΚ να με επισκεφθεί. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του ελληνικού μπάσκετ και την αναβάθμιση του ελληνικού μπάσκετ και των Εθνικών ομάδων σε ένα εξαιρετικό κλίμα. Είμαι σίγουρος πως θα προχωρήσουμε σε πολύ όμορφες ενέργειες και κινήσεις για να αναβαθμίσουμε αυτό το οποίο αγαπάμε όλοι μας που είναι το μπάσκετ στην Ελλάδα. Όταν μιλάμε για το μπάσκετ που αγαπάμε, πρεσβεύουμε και υπηρετούμε όλοι μας, το μόνο καλό συνεργαζόμενοι στην ίδια κατεύθυνση είναι να αναβαθμίσουμε αυτό που κάποιοι το λένε προϊόν, εγώ το λέω αγάπη και τρέλα”.

Απ’ την πλευρά της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι οι “πράσινοι”σέβονται πάντα τους θεσμούς και τους κανόνες και δεν απέκλεισε μια ενδεχόμενη κοινή συνάντηση του “τριφυλλιού” με την πλευρά του Ολυμπιακού κ τον κ. Λιόλιο, τονίζοντας πως “… όπως είπε και ο πρόεδρος ο σεβασμός κερδίζεται. Από τους θεσμούς και μεταξύ των ανθρώπων”.

Γιώργος Καλαϊτζής: «Αρχικά, χαιρόμαστε πάρα πολύ ως Παναθηναϊκός που κάναμε και επίσημα την πρώτη επίσκεψη και γνωριμία με τον καινούργιο πρόεδρο. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Είναι ένας άνθρωπος του μπάσκετ. Είμαστε σίγουροι πως οτιδήποτε γίνει από εδώ και πέρα θα έχει γνώμονα μόνο το καλό. Το καλύτερο. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, πάντα σέβεται τους θεσμούς και τους κανόνες και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και από εδώ και πέρα, όπως έκανε και πριν».

Για την ενδεχόμενη κοινή συνάντηση Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού με την ΕΟΚ: «Νομίζω πως στο μπάσκετ είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν, παρά αυτά που μας χωρίζουν. Οπότε, απαντώντας και στο ερώτημά σας, νομίζω πως όπως είπε και ο πρόεδρος ο σεβασμός κερδίζεται. Από τους θεσμούς και μεταξύ των ανθρώπων. Μέσα στο επόμενο μπασκετικό διάστημα μπορεί να έρθει και αυτή η ώρα».

Βασίλης Παρθενόπουλος: «Ουσιαστικά εγώ θα ήθελα να πω και αυτά που είπα στη συνάντηση με τον κ. Λιόλιο. Μεταφέραμε κάποιες καθαρές σκέψεις, τις οποίες είμαστε εδώ για να στηρίξουμε. Θα τις στηρίξουμε, όπως τις στηρίξαμε και στο παρελθόν. Θα στηρίξουμε και τον ίδιο εφόσον αυτά μπουν σε μια σωστή γραμμή και είναι προς όφελος του μπάσκετ. Τον ευχαριστούμε πολύ για τη συνάντηση. Μιλάμε για την ανάγκη του ελληνικού μπάσκετ να πάει μπροστά, όπως ήταν πριν. Να είναι το καλύτερο μπάσκετ, γιατί όχι και στην Ευρώπη».

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ