ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παρατάθηκε έως το 2024 η θητεία της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού Καταναλωτικών Διαφορών στην οποία συμμετέχουν μέλη του δ.σ. του ΙΝΚΑ Νοτίου Αιγαίου

 

Την απόφαση να παραταθεί έως το 2024 η θητεία της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού Καταναλωτικών Διαφορών για την Περιφερειακή Ενότητα της νήσου Ρόδου, στην οποία συμμετέχουν τα μέλη του δ.σ. του ΙΝΚΑ Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Ευγενικός (πρόεδρος) και Μανώλης Ζερβός, υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Τομέα Εμπορίου & Επαγγέλματος, Ευριδίκη Νάκη.

Η απόφαση, η οποία υπογράφτηκε από την Αντιπεριφερειάρχη, έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς σαν διοικητικό συμβούλιο του ΙΝΚΑ Νοτίου Αιγαίου, καθώς εκφράζει την βούληση της περιφερειακής αρχής να στηρίξει τους καταναλωτές όπως και τους φορείς.

Στην Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού Καταναλωτικών Διαφορών για την Περιφερειακή Ενότητα της νήσου Ρόδου συμμετέχουν μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου όπως καθώς επίσης με του ΙΝΚΑ.

Ανάλογη απόφαση υπογράφτηκε και για την παράταση της θητείας της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού για την Περιφερειακή Ενότητα της νήσου Καρπάθου, στην οποία εκπρόσωποί μας από το ΙΝΚΑ είναι ο Νικόλαος Βασιλάκης (ως μέλος) και ο Νεκτάριος Διαμαντέας (ως αναπληρωτής).

Σημειώνεται ότι η θητεία της επιτροπής, έληξε στις 2-10-2022.

 

ΙΝΚΑ Νοτίου Αιγαίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ