ΔΙΑΦΟΡΑ

Παρουσίαση του εργαλείου αξιολόγησης MathPro-S Test για τις μαθηματικές δεξιότητες

Παρουσίαση του εργαλείου αξιολόγησης MathPro-S Test για τις μαθηματικές δεξιότητες
Διαδικτυακά την Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Το MathPro-S Test είναι το πρώτο ελληνικό, πλήρως αυτοματοποιημένο, διαδικτυακό εργαλείο αξιολόγησης μαθηματικών δεξιοτήτων μαθητών Α’ Δημοτικού έως Α’ Γυμνασίου. Χορηγείται ομαδικά ή ατομικά μέσω υπολογιστή ή tablet εντός 15 λεπτών και εξάγονται εξατομικευμένα η αναλυτική έκθεση των αποτελεσμάτων καθώς και η επισκόπηση της επίδοσης ολόκληρης της τάξης, με πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο.

Ο κάθε ειδικός σκιαγραφεί εξατομικευμένα το μαθηματικό προφίλ του μαθητή και αντιλαμβάνεται τα πιθανά αίτια των ενδεχόμενων δυσκολιών του. Έτσι, μπορεί να σχεδιάζει και να εφαρμόζει εξατομικευμένα προγράμματα παρέμβασης με βάση τα αποτελέσματα του MathPro-S Test.
 
Επιστημονικός υπεύθυνος για το MathPro-S Test είναι ο Δρ. Γιάννης Καραγιαννάκης, Ερευνητής και Διδάσκων του ΕΚΠΑ. Ο Δρ. Καραγιαννάκης είναι και ο εκπαιδευτής του σεμιναρίου Πιστοποίησης του MathPro-S Test, που πραγματοποιείται από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου.
 
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει το MathPro-S Test μέσα από τη δωρεάν παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021. Παρουσιάζει ο Δρ. Καραγιαννάκης, σχολιάζουν η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Δυσλεξίας Δρ. Ελένη Λιβανίου και η λογοθεραπεύτρια (MSc) Ευτέρπη Κολαρά και συντονίζει ο διευθυντής του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου, Ελευθέριος Μέλιος, λογοθεραπευτής (MSc).
Η δήλωση συμμετοχής γίνεται στο diepistimoniko.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ