ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παρουσίαση του βιβλίου του Δρα Κωνσταντίνου Τασσά: «Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΡΩΑΣ του θρυλικού αντιτορπιλικού Αδρίας L-67, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΣΣΑΣ» (εκδόσεις Gutenberg)

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος των δράσεων του τμήματος του Διεθνούς Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου του ΔΟΠΑΡ, παρουσιάζεται το βιβλίο του Δρα Κωνσταντίνου Τασσά : «Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΡΩΑΣ του θρυλικού αντιτορπιλικού Αδρίας L-67, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΣΣΑΣ» (εκδόσεις Gutenberg ).

To βιβλίο θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στο χώρο της Οπλοθήκης De Milly , σε συνεργασία με τις εκδόσεις Gutenberg και υπό την αιγίδα του ΥΠΠΟΑ- Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου που παραχωρεί το χώρο. Ο σκοπός της προγραμματιζόμενης παρουσίασης είναι   να γνωρίσουν  οι κάτοικοι όχι μόνο των Δωδεκανήσων αλλά και οι πανταχού Έλληνες την άγνωστη, όμως πόσο σπουδαία και μοναδική στη παγκόσμια ναυτική ιστορία, εκείνη του έπους του ηρωικού Ελληνικού Αντιτορπιλικού «Αδρίας» L-67.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Κοσμάς Χρηστίδης, Ναύαρχος (ε.α.), Επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, ο Τέρης Χατζηιωάννου, Δημοσιογράφος, ο Κωνσταντίνος Θωκταρίδης, Δύτης καθώς και ο συγγραφέας Δρ. Κωνσταντίνος Τασσάς.

Αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Στάθης Ευαγγελινίδης

Θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό από προσωπικό αρχείο του Δρα. Κωνσταντίνου Τασσά  και από την ομάδα ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ