ΔΙΑΦΟΡΑ

Πατέρας δεν πήγε φαγητό στην πεινασμένη κόρη του και αυτή του έκαψε το σπίτι

Η Farha Bushra έβαλε φωτιά στο σπίτι του πατέρα της αφού αρνήθηκε να της πάρει φαγητό

Μια θυμωμένη γυναίκα έβαλε φωτιά στην κρεβατοκάμαρα του πατέρα της, αφού εξαγριώθηκε για την έλλειψη φαγητού στο σπίτι τους, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Η Farha Bushra, 20 ετών, ζούσε στην High Street του Willingham, όταν τηλεφώνησε στον πατέρα της στη δουλειά παραπονούμενη ότι δεν υπήρχε αρκετό φαγητό στο σπίτι.

Σύμφωνα με την dailymail, πριν από την πυρκαγιά, η Μπούσρα τηλεφώνησε στον πατέρα της στη δουλειά και του ζήτησε να πάει για ψώνια και με θυμό απείλησε να βάλει φωτιά στο σπίτι όταν της είπε να αγοράσει τα δικά της γεύματα.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Μπούσρα τηλεφώνησε στον πατέρα της και παραδέχτηκε ότι η φωτιά είχε ξεφύγει από τον έλεγχο, σύμφωνα με το Crown Court του Κέμπριτζ την Πέμπτη.

Η φωτιά εξαπλώθηκε σε όλο το κτίριο πριν φτάσουν οι πυροσβέστες και ο Μπουσρά παραδέχθηκε τον εμπρησμό.

«Μόνο εκείνη ξέρει γιατί σκέφτηκε ότι το να βάλει φωτιά στην κρεβατοκάμαρα του πατέρα της ήταν μια καλή ιδέα ή μια αποδεκτή αντίδραση σε έναν καυγά για ψώνια φαγητού», ανέφερε ο αξιωματικός της αστυνομίας.

Η Bushra καταδικάστηκε σε κοινωνική εργασία 18 μηνών στο τοπικό δικαστήριο, διατάχθηκε να ολοκληρώσει σε 40 ημέρες την αποκατάσταση του σπιτιού και της επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 λιρών.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ