ΔΙΑΦΟΡΑ

Πατέρας με 151 παιδιά δεν πηγαίνει στη δουλειά για να ικανοποιήσει τις 16 γυναίκες του

Ο Misheck Nyandoro, είναι 66 ετών και είναιπατέρας 151 παιδιών, λέει ότι κοιμάται με τέσσερις από τις συζύγους του κάθε βράδυ και ετοιμάζεται ακόμη και να παντρευτεί τη 17ηνύφη του. Ο συνταξιούχος βετεράνος πολέμουαπό τη Ζιμπάμπουε καυχιόταν για το έργο του για την πολυγαμία που ξεκίνησε πριν από 38 χρόνια, λέγοντας στην τοπική εφημερίδα The Herald:

 

Οι δηλώσεις του πολυγαμικού Misheck Nyandoro που είναι πατέρας 151 παιδιών:

Αυτό που κάνω εδώ είναι η ολοκλήρωση του έργου μου. Το γεγονός ότι σήμερα είμαι  πατέρας 151 παιδιών, είναι ένα έργο πολυγαμίας που ξεκίνησα το 1983 και δε σκοπεύω να σταματήσω έως ότου δε μου το επιτρέψει ο θάνατος.
πατέρας 151 παιδιών

Αν μπορούσε να το καταφέρει, ο κατά συρροήν σύζυγος και  πατέρας 151 παιδιών, είπε ότι θα παντρευτεί 100 γυναίκες και θα έχει 1.000 παιδιά. Για να τον βοηθήσει να οργανώσει τη δουλειά της πλήρης απασχόλησης, ο Nyandoro έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα για τις σύνθετες ρυθμίσεις ύπνου. Δήλωσε τα εξής:

Είμαι δυνατός και αισθάνομαι τόσο δυνατός όσο ήμουν όταν ήμουν 18 ετών. Δίνω συζυγικά δικαιώματα σε έναν μέσο όρο τεσσάρων συζύγων τη νύχτα και κάνω το καθήκον ψησίματος προσωπικά. Πηγαίνω στα υπνοδωμάτια – στόχους ένα προς ένα. Αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν έχω άλλη δουλειά. Αλλάζω τη συμπεριφορά μου στην κρεβατοκάμαρα για να ταιριάζει στην ηλικία της κάθε γυναίκας μου. Δεν ενεργώ το ίδιο με τις νέες όπως και με τις μεγαλύτερες.

Τα παιδιά μου με κακομαθαίνουν. Λαμβάνω συνεχώς δώρα και μετρητά από αυτά και τους θετούς γιους μου.Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πατέρας 151 παιδιών και ανυπομονώ να αποκτήσω ακόμη περισσότερα.

πατέρας 151 παιδιών Ζιμπάμπουε

Ο πολυγαμικός άνδρας ισχυρίζεται ότι όλες οι γυναίκες του είναι εξαιρετικά χαρούμενες, αλλά σχεδιάζει να παντρευτεί ακόμη πιο πολλές νεότερες γυναίκες, καθώς οι μεγαλύτερες γυναίκες του παραπονούνται καθώς απαιτούν περισσότερο σεξ. Συγκεκριμένα είπε ότι:

Κάθε μία από τις συζύγους μου μαγειρεύει καθημερινά, αλλά ο κανόνας είναι ότι τρώω μόνο νόστιμο φαγητό, ό, τι νομίζω ότι είναι κάτω από το όριο απορρίπτεται. Ξέρουν τους κανόνες. Έχουν υποσχεθεί να μη θυμώνουν όταν στέλνω το φαγητό τους πίσω. Οτιδήποτε επιστρέφεται πρέπει να είναι ένα μάθημα που τις βοηθά να βελτιωθούν, δήλωσε ο πολυγαμικός πατέρας 151 παιδιών.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ