ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάτρα 3 παιδιά: Τελικά το είπαν οι γιατροί, όλοι περιμένουν τις συνταρακτικές εξελίξεις μετά από αυτό

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τους γιατρούς καθιστούν ακόμα πιο δύσκολη μια επιστημονική εξήγηση για το πώς χάθηκαν η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα, μέσα σε διάστημα τριών χρόνων.

Πληροφορίες από γιατρούς που ειδικεύονται στους αιφνίδιους θανάτους παιδιών και νέων, αναφέρουν ότι έχει γίνει έρευνα σε τέσσερα-πέντε σύνδρομα κληρονομικής φύσεως, από τα οποία θα μπορούσε να εξηγηθεί ο θάνατος των παιδιών, όμως, έχει αποδειχθεί ότι δεν έπασχαν από οποιαδήποτε από αυτά τα σύνδρομα.

Όσον αφορά στο σύνδρομο για το οποίο γίνεται λόγος από την πλευρά της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου, περί καρδιακής αρρυθμίας της μικρής Τζωρτζίνας-δηλαδή πότε να έχει ταχυκαρδία και πότε βραδυκαρδία-πρόκειται για σύνδρομο που οφείλεται σε εκφυλισμό της στεφανιαίας νόσου και καταγράφεται αποκλειστικά σε άτομα ηλικίας άνω των 70 ετών.

Επιπροσθέτως, οι γιατροί από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας επισημαίνουν ότι οι αναφορές της μητέρας για την άφιξη των γιατρών αμέσως μόλις παρουσιάστηκε το πρόβλημα στην Τζωρτζίνα είναι ψευδείς, με έναν από τους γιατρούς να υποστηρίζει ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν σε άλλο σημείο του νοσοκομείου-κάτι που αναμένεται να καταθέσει και στις Αρχές.

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν ληφθεί σημαντικά στοιχεία από το Ωνάσειο και ακολουθούν στοιχεία και αναφορές από το «Αγλαΐα Κυριακού». Τα επόμενα 24ωρα θα μεταβεί κλιμάκιο αξιωματικών στην Πάτρα, για να πάρουν διαδοχικές καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές του Καραμανδάνειου, της ΜΕΘ Πατρών και της παιδιατρικής κλινικής.

Ο Αλέξης Κούγιας για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Ο Αλέξης Κούγιας μπορεί τοποθετήθηκε, για δεύτερη φορά, για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, υποστηρίζοντας πως η μητέρα έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ άδικα, αφού- όπως αναφέρει -πιστεύει ότι δεν έβλαψε τα αγγελούδια της.

Ο γνωστός ποινικολόγος, πριν 20 μέρες είχε υπογραμμίσει ότι αν ήταν νομικός εκπρόσωπος της μητέρας, θα είχε κλείσει στη φυλακή όλους όσοι με δηλητηριώδη υπονοούμενα θεωρούν ότι είναι ένοχη για τον θάνατο των παιδιών της.

Αυτή τη φορά, ο Αλέξης Κούγιας επεσήμανε στην εφημερίδα Πελοπόννησος «αυτή η δύσμοιρη και χαροκαμένη μάνα έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έβλαψε τα κοριτσάκια της. Με τα νομικά εφόδια που διαθέτω, μπορώ να καταλαβαίνω ό,τι δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί, είτε ειλικρινά, είτε επίτηδες, και ο νοών νοείτω».

Πηγή: protothema.gr

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ