ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αν δείτε έκτακτη εκπομπή της Νικολούλη σε 2 μέρες…

 

Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στις έρευνες των Αρχών στις τρεις υποθέσεις των ανεξήγητων θανάτων των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα με όλα τα ρεπορτάζ να δείχνουν ότι αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η εβδομάδα που θα κλείσει το θέμα με διώξεις και εντάλματα.

Τα νέα ευρήματα που «δένουν» όχι μόνο τα αίτια του θανάτου ξεχωριστά αλλά και τις τρεις υποθέσεις μεταξύ τους, δείχνουν ότι ακόμα και στο επόμενο 48ωρο θα υπάρξουν συλλήψεις με το τέλος του θρίλερ όλων αυτών των μηνών να πλησιάζει στο οριστικό του τέλος.

Όπως έγινε και στην περίπτωση του πιλότου, Παντελή Αναγνωστόπουλου, στην περίπτωση της συζυγοκτονίας στα Γλυκά Νερά, η Αγγελική Νικολούλη ετοιμάζεται να κάνει έκτακτη εκπομπή για το κλείσιμο της υπόθεσης. Η ίδια εξάλλου έχει προαναγγείλει στοιχεία-σοκ τα οποία κρατούν γερά το θέμα της άμεσης δίωξης και των συλλήψεων που έρχονται.

H έμπειρη δημοσιογράφος ασχολούταν εδώ και εβδομάδες στην εκπομπή της με το θέμα των τριών θανάτων, σχεδόν αποκλειστικά, οπότε είναι αναμενόμενο να μην αφήσει το κλείσιμο της υπόθεσης χωρίς να μεταφέρει και τα τελευταία δεδομένα που οδηγούν στο φινάλε της.

Όλη η δημοσιογραφική της ομάδα είναι σε επιφυλακή και δεν αποκλείεται να δούμε έκτακτη εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ακόμα και μέσα στο επόμενο διήμερο, μακριά από τη συνηθισμένη προβολή του κάθε Παρασκευή βράδυ εδώ κα πολλά χρόνια.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ