ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάτρα: Αποκάλυψη “βόμβα” – Γιατί ο Δασκαλάκης πήγε σε δικηγόρο 2 ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο (video)

Και καθώς το θρίλερ της Πάτρας φτάνει προς το τέλος του, με το ιατροδικαστικό πόρισμα να αποδεικνύει ότι τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη δολοφονήθηκαν, οι αποκαλύψεις δεν σταματούν. Νωρίτερα, στενός οικογενειακός φίλος της οικογένειας μίλησε για την ημέρα θανάτου της Μαλένας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (24/6), μέσα από την εκπομπή T-live έγινε μία νέα αποκάλυψη για τις σχέσεις του ζευγαριού.

Στις 5 Απριλίου 2021 ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ζουν μαζί καθώς ο 30χρονος έχει μάθει για εξωσυζυγική σχέση της 33χρονης και ακολουθεί ένα επεισόδιο μεταξύ τους. Την επόμενη ημέρα ο Μάνος Δασκαλάκης επισκέπτεται το δικηγορικό γραφείο του Σπύρου Σορβατζιώτη προκειμένου να προχωρήσει το ζευγάρι στις διαδικασίες συναινετικού διαζυγίου.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, δηλαδή ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πήγε στο γραφείο του στις 8 Απριλίου καθώς η Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο.

«Μού είπε ότι είχε κλονιστεί η σχέση λόγω των δύο θανάτων» ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου ο κ. Σορβατζιώτης.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Ρούλα και ο Μάνος κάθονταν σε… Ήρθε η γιατρός και…» – Αποκαλύψεις οικογενειακού φίλου για την ημέρα θανάτου της Μαλένας (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στο μικροσκόπιο της εκπομπής “Aλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε την Παρασκευή ο θάνατος της Μαλένας μέσα από σημαντικά στοιχεία και αποκαλύψεις. Οικογενειακός φίλος του Μάνου και της Ρούλας προχώρησε σε αποκαλύψεις στην εκπομπή του Star και στη Ρούλα Κουσκουρή. Παράλληλα, «βόμβα», όσον αφορά τον θάνατο της Μαλένας, προανήγγειλε με ανάρτησή του στο Twitter, ο Πέτρος Κουσουλός.

“Η Ρούλα και ο Μάνος κάθονταν σε δυο καρέκλες αγκαλιά. Ήρθε η γιατρός και είπε “αποχαιρετήστε το παιδί γιατί πρέπει να το πάρουμε”… Η Ρούλα ήταν σε άθλια κατάσταση”, τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας για την μέρα που η μικρή Μαλένα έφυγε από τη ζωή.

athensmagazine.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ