ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα – Απokάλυψη «βόμβα» με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς – Δεν πέθανε από καρκίνο

 

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θάνατο της σπιτονοικοκυράς που φρόντιζε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Και ενώ η 33χρονη υποστήριζε πως η 69χρονη έφυγε από τη ζωή από καρκίνο τον Σεπτέμβριο του 2020, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το μεσημέρι της Τρίτης 5/4, ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης έκανε αποκαλύψεις στο T-live, ανατρέποντας όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Τι αναφέρει ο ιατρικός φάκελος της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα

Στις 9 Σεπτεμβρίου η σπιτονοικοκυρά εισήχθη στο νοσοκομείο με πυρετό. Αυτός ήταν και ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο, ενώ έκανε και μία σειρά εξετάσεων. Αρχικά, την ίδια ημέρα υποβλήθηκε σε υπέρηχο, ο οποίος είναι καθαρός. Δηλαδή, δεν υπήρξε κάποιο εύρημα.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, συνεχίζει να έχει εμπύρετη δραστηριότητα. Φτάνει μέχρι κα τους 40 βαθμούς και υποβάλλεται σε νέα σειρά εξετάσεων, στις οποίες γίνεται και έλεγχος καρκινικών δεικτών, οι οποίοι δείχνουν φυσιολογικοί.

Στη συνέχεια υποβάλλεται σε αξονική εγκεφάλου και θώρακος, και τα ευρήματα δείχνουν ότι βρέθηκε υγρό στον πνεύμονα, βλάβες στο ήπαρ που χαρακτηρίζονται ως καλοήθεις ενώ εντοπίστηκε αυξημένος όγκος στη μήτρα.

Μαρτυρία καθηγητή ογκολογίας στην εκπομπή αναφέρει ότι ο καρκίνος του ενδομήτριου που αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς είναι μία ασθένεια που είναι εύκολο να εντοπιστεί… Δηλαδή, δε μπορεί να οδηγήσει κάποιον στο νοσοκομείο και τέσσερις ημέρες αργότερα να πεθάνεις. Οπότε θεωρείται περίεργο το γεγονός πως ενώ δεν έχει καταγραφεί νωρίτερα να κάνει τέτοιες εξετάσεις, να εισάγεται στο νοσοκομείο και να πεθαίνει τέσσερις ημέρες μετά.

Όπως είπε η Γιώτα Κηπουρού, είναι βέβαιο ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς θα ερευνηθεί σε βάθος. Ιατρικές πηγές σημείωσαν στην εκπομπή ότι η σπιτονοικοκυρά όντως εισήχθη με υψηλό πυρετό λόγω σηψαιμίας. Αναφορικά με το νεόπλασμα της μήτρας, οι ίδιες πηγές επεσήμαναν ότι σε παλιότερη βιοψία που είχε γίνει στη γυναίκα για έναν πολύποδα που είχε στη μήτρα και στις αξονικές φαίνεται ότι είχε μία διόγκωση στη μήτρα αλλά υπήρχαν και βλάβες στον εγκέφαλο που μπορεί να είναι μεταστατικές αλλά και ο,τιδήποτε.

Δείτε το βίντεο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ