ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Νέα ανάρτηση-«βόμβα» από τον Γρηγόρη Λέων για Τζωρτζίνα – «Σε περιστατικό απόφραξης των αεροφόρων οδών…»

 

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων προχώρησε σε νέα ανάρτηση «βόμβα» αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Ο ιατροδικαστής, ο οποίες τις τελευταίες μέρες έχει ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, είτε με αναρτήσεις στα προσωπικά του Social Media, είτε με την παρουσία του σε εκπομπές, έδωσε νέα διάσταση στο θρίλερ.

Όπως αναφέρει στη ανάρτησή του «διαβάζω ένα επιστημονικό άρθρο όπου σε περιστατικό απόφραξης των αεροφόρων οδών σε παιδί το βασικό εύρημα που υπήρχε ήταν υποξαιμική- ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια».

Σημειώνεται ότι από τα τρία παιδιά της οικογένειας, η Τζωρτζίνα είχε σοβαρή εγκεφαλοπάθεια.

Δείτε την ανάρτηση

Οι κομβικές ημερομηνίες για την Τζωρτζίνα

Η πρώτη κομβική ημερομηνία είναι η 10η Απριλίου του 2021. Μόλις τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο της 6μηνης Ιριδας, η οικογένεια αναγκάζεται να μεταφέρει στο νοσοκομείο την πρωτότοκη κόρη καθώς η μητέρα διαπιστώνει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο Καραμανδάνειο υπέστη ακαθόριστης αιτιολογίας καρδιακή ανακοπή.

Το 9χρονο κοριτσάκι φέρεται να μην αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας μέχρι τότε. Αφού μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και διασωληνώθηκε για έναν μήνα, πήρε εξιτήριο και λίγες εβδομάδες μετά εισήχθη και πάλι για νοσηλεία, αυτή τη φορά με εγκεφαλοπάθεια μη καθορισμένης αιτιολογίας.

Η δεύτερη ημερομηνία είναι οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου, τότε που η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας. Με βάση τη διάγνωση των θεραπόντων ιατρών, το κοριτσάκι παρουσίασε εγκεφαλικές βλάβες συνεπεία ανοξίας.

Τρίτη κομβική ημερομηνία είναι αρχές του χρόνου, όταν οι γονείς πήγαν πάλι το παιδί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας με ακαθόριστης αιτιολογίας εγκεφαλοπάθεια. Οι γιατροί ζήτησαν περαιτέρω νευροπαθολογικό έλεγχο και το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο «Αγλαΐα Κυριακού».

Τρεις ημέρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, παρουσίασε επιδείνωση της υγείας και κατέληξε. Όπως προέκυψε, η 9χρονη είχε μελανιάσει και είχαν γυρίσει οι κόρες των ματιών της.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ