ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης σπάει τη σιωπή του – Το μήνυμα που έστειλε στην Κατερίνα Καινούργιου

 

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, έχει τηρήσει σιγή ιχθύος για την πολύκροτη υπόθεση που ασχολείται όλη η Ελλάδα.

Ολοένα και περισσότερες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας βγαίνουν συνεχώς στο φως όπως και στοιχεία για την οικογένεια, τη μητέρα και τη σχέση της με τα παιδιά της, αλλά και με τον σύζυγό της.

Μπορεί το ζευγάρι να μιλά κυρίως μέσα από τον δικηγόρο τους, ωστόσο μερικές φορές επεμβαίνουν με κάποια μηνύματα προκειμένου να δώσουν απαντήσεις ή να διαψεύσουν ορισμένα πράγματα τα οποία λέγονται.

Μάλιστα, ο πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης, έστειλε μήνυμα στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, την δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα», από την οποία ζήτησε να μεταφέρει τη διάψευση των όσων είπε μάρτυρας στην Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής 25/3.

Το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Super Κατερίνα

«Καλημέρα Χρίσλα. Διέψευσε κατηγορηματικά τη μάρτυρα της Νικολούλη, περι κακοποίησης των παιδιών και όλα αυτά που λέει περί… Αθήνας και ανέφερε ότι συνεχίζουμε να ακούμε ψεύτικους μάρτυρες, με αλλοιωμένη φωνή και γυρισμένες πλάτες, που δεν έχουν καμία σχέση με την οικογένειά μας. Ποτέ η Ρούλα δεν έχει σηκώσει χέρι σε παιδί. Γιατί το παρακάνανε», έγραφε στο μήνυμα ο Μάνος Δασκαλάκης όπως αποκαλύφθηκε σήμερα 28/3 στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ