ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάτρα: Πληρωμένη απάντηση του γιατρού Ηλιάδη μετά τη μήνυση της Πισπιρίγκου – «Έκανα το καθήκον μου…»

Τη δική του… πληρωμένη απάντηση δίνει ο Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, για την υπόθεση των νεκρών τριών κοριτσιών, μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εις βάρος του η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι δυο γυναίκες κατέθεσαν αυτοπροσώπως τη μήνυση σε βάρος του διευθυντή ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του πως η οικογένεια -παππούδες- δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η αδελφή, η μητέρα, ο πατριός και ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου που συνυπογράφουν αυτή τη μήνυση, υποστηρίζουν ότι επισκέπτονταν το παιδί, όμως ο ίδιος ο γιατρός -όπως λένε- τους έδιωχνε από τους χώρους της Εντατικής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τα λόγια του Ηλιάδη μετά τη μήνυση

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», είναι ο βασικός ισχυρισμός τους όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Ηλιάδης επισημαίνει: «Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου τη δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στη ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για τη ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στη ΜΕΘ Παίδων».

https://player.glomex.com/integration/1.781.1/iframe-player.html?integrationId=40599z13jxwy8hnd&playlistId=v-clwjbs4dph81&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.athensmagazine.gr%2Farticle%2Fnews%2Fellada%2F584238-patra-plhrwmenh-apanthsh-toy-giatroy-hliadh-meta-th-mhnysh-ths-pispirigkoy-ekana-to-kathhkon-moy%3Ffbclid%3DIwAR1C6BMTwx30ciYWOT1p_FX-cDWbWG67RvVxMmdkLcc52pNB3D6NtbIr3zM

athensmagazine.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ