ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάτρα: Το αινιγματικό μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη ένα μήνα πριν από τη σύλληψη της Ρούλας

 

Μάνος Δασκαλάκης: Κατέθετε τρεις ώρες στην Ανακρίτρια – Το αινιγματικό μήνυμα λίγο καιρό πριν από τη σύλληψη της Ρούλας

Τρεις ώρες κατέθετε σήμερα στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος μίλησε για όλα. Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου, ο πατέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ζήτησε μόνο να μάθει πού είναι η έξοδος και δεν θέλησε να κάνει δήλωση στους δημοσιογράφους. «Δεν θέλω να πω τίποτα», ήταν η μοναδική ατάκα που ακούστηκε από τον ίδιο, κατά την αποχώρησή του.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί ένα αινιγματικό μήνυμα που έστειλε σε φίλο του ενάμιση μήνα πριν από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, στις 10 Φεβρουαρίου του 2022, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε ένα σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Όπως αποκάλυψε φίλος του Μάνου: «Ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει στο προφίλ του Μάνου, ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου, ότι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και μου απάντησε προσωπικά στο messenger». «Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο», φέρεται να του έγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Καμία επαφή με τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρεται μετά την πρώτη επικοινωνία που είχε με τον σύζυγό της, να έχει προσπαθήσει ξανά να τον βρει στο τηλέφωνο, χωρίς επιτυχία, αφού πλέον ο Μάνος Δασκαλάκης δεν της απαντά. «Δεν έχω να πω τίποτε άλλο σε εκείνη. Την πρώτη ημέρα με πήρε τηλέφωνο, μετά δεν απάντησα ξανά. Τα στοιχεία σε βάρος της είναι αδιάσειστα», είπε την Τετάρτη (6/4) εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου.

Ο ίδιος δήλωσε σοκαρισμένος από τις εξελίξεις, υπογραμμίζοντας όμως πως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. «Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας μπροστά μας. Περιμένουμε να λάμψει να αλήθεια και περιμένουμε τα συμπεράσματα των Αρχών για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών. Τόσα χρόνια που οι εκθέσεις των ιατροδικαστών απέδιδαν το θάνατο των παιδιών σε παθολογικά αίτια κυνηγούσαμε να πάρουμε μια απάντηση κυρίως για τη Μαλένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος μετά την επίσκεψη του στην ανακρίτρια.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τις καταγγελίες για περιστατικά κακοποίησης της Τζωρτζίνας ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε πως δεν ισχύει τίποτε από αυτά που ακούγονται. Όπως εξήγησε, την πρώτη φορά είχε έρθει αρμόδια υπηρεσία στο σπίτι και δεν είχε διαπιστώσει κάτι, ενώ τη δεύτερη φορά ότι είχαν πάει στο Καραμανδάνειο όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε κάποιο δερματικό πρόβλημα.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ