ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάτρα: Βίντεο ντοκουμέντο για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας – Η απόσταση από τη ΜΕΘ μέχρι το γραφείο των γιατρών

 

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα, έφερε στο «φως» της δημοσιότητας το μεσημέρι της Τετάρτης, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Συγκεκριμένα η εκπομπή tlive παρουσίασε τη χρονική διάρκεια που χρειάστηκε η μητέρα των τριών παιδιών να ειδοποιήσει τους γιατρούς του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού από το δωμάτιο όπου νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής από το δωμάτιο στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν η 9χρονη μέχρι τα γραφεία των γιατρών, μπορεί να υπάρχει διαφορά ενός ορόφου, ωστόσο η εσωτερική σκάλα «βοηθάει» να ελαττωθεί το χρονικό διάστημα.

Η εκπομπή του Alpha μέσα από βίντεο-ντοκουμέντο που έδειξε στον αέρα, χρονομέτρησε ακριβώς τα δευτερόλεπτα που χρειάζεται κανείς με γοργό βηματισμό να πάει από το ένα σημείο στο άλλο, αναφέροντας πως μεσολαβούν 35 δευτερόλεπτα.

Η μητέρα, υπενθυμίζουμε μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» είχε δηλώσει για το συγκεκριμένο περιστατικό: «η πρώτη μου αντίδραση ήταν το κουδούνι, να χτυπήσω το κουδούνι, άνοιξα την πόρτα όμως ταυτόχρονα και χτύπησα το κουδούνι, γιατί ήταν δίπλα στην πόρτα, και είδα ότι έρχονταν οι γιατροί αμέσως», με τους γιατρούς να υποστηρίζουν ότι η μητέρα τους επισκέφθηκε στο γραφείο τους.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ