ΕΛΛΑΔΑ

Πέραμα: Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του τρίτου κακοποιού

Αιματηρή συμπλοκή στο Πέραμα με 7 τραυματίες και έναν νεκρό – Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του τρίτου κακοποιού – Οι τραυματίες αστυνομικοί διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 ΓΣΝΑ.

Ενας νεκρός και 7 τραυματίες είναι απολογισμός από την αιματηρή συμπλοκή αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ με αγνώστους στο Πέραμα το βράδυ της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα νεκρός είναι ένας από τους κακοποιούς, ενώ έξι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν, καθώς και ο ένας από τους επιβάτες του αυτοκινήτου, που δεν σταμάτησε σε έλεγχο της Αστυνομίας. Ο τρίτος επιβαίνοντας εξαφανίστηκε από το σημείο και αναζητείται. Από τις πρώτες εικόνες μετά το συμβάν φαίνεται μία από τις μηχανές των αστυνομικών σφηνωμένη κάτω από το άσπρο αυτοκίνητο, το οποίο ενεπλάκη στην καταδίωξη.

Όλα ξεκίνησαν στις 11:45 στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επιχείρησαν να ελέγξουν ένα όχημα με τουλάχιστον 3 άτομα στο εσωτερικό του. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. το έκριναν ύποπτο, με τον οδηγό του λευκού οχήματος να μην σταματάει στο σήμα, να αναπτύσσει ταχύτητα και να ακολουθεί καταδίωξη. Δευτερόλεπτα αργότερα, στη συμβολή των οδών Φρίξου και Ιωνίας, το όχημα έπεσε πάνω στους δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ρίχνοντας τους στο οδόστρωμα. Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους απάντησαν με πυρά από τα υπηρεσιακά τους όπλα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ένας κακοποιός έχει τραυματιστεί και ένας δεύτερος είναι νεκρός, αμφότεροι Ρομά.

Οι τραυματίες αστυνομικοί διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401ΓΣΝΑ, χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγεία τους. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις, καθώς όπως προαναφέρθηκε ο ένας κακοποιός έχει διαφύγει. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο, καθώς είχε εκκινήσει χρησιμοποιώντας τα καλώδια του και όχι με κλειδί.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ