ΔΙΑΦΟΡΑ

Περιστατικό παρεvόχλησης: Η σκηνή του «Κων/νου & Ελένης» που ο Ρώμας δίνει το επίμαχο όνομα χωρίς να το καταλάβει κανείς

Όπως έχει και ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας παραδεχτεί, τα ονόματα των χαρακτήρων των σειρών που φέρουν την υπογραφή του ποτέ δεν είναι τυχαία.

Είναι… διαλεγμένα και απόλυτα συνδεδεμένα με πρόσωπα και καταστάσεις. Τρανό παράδειγμα, τα ονόματα των τριών φοιτητών του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού, Ιωάννου – Μπουκουβάλα – Αναγνώστου, που αποτελούν λογοπαίγνιο με το ονοματεπώνυμο της συγγραφέως Ιωάννας Μπουκουβάλα – Αναγνώστου.

Στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ακόμα, είδαμε τον Επίκουρο να «τρελαίνει» τον εκδότη Φουντουκιώτη να του εκδώσει το «Αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο», με το μυαλό όλων μας να συνδέει τον ίδιο με -τι άλλο;- τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Ωστόσο, ο Χάρης Ρώμας το πήγε ένα βήμα παραπέρα «δίνοντας» στεγνά το όνομα ενός εκ των ανθρώπων της Τέχνης οι οποίοι σήμερα κατηγορούνται για παρενοχλήσεις γυναικών τόσο στον χώρο του θεάματος όσο και εκτός. 

Ο λόγος για τον σεναριογράφο Αλέξανδρο Κακαβά, ο οποίος αυτή τη στιγμή μετρά 11 (!) καταγγελίες γυναικών για σ#$0υαλική παρενόχληση. Το όνομά του δόθηκε, διόλου τυχαία όπως αποδείχτηκε, στον… μπήχτη γιατρό στον οποίον είχε πιάσει δουλειά η Ελένη Βλαχάκη στο 17ο επεισόδιο του Α’ Κύκλου με τίτλο «Σ#$0αλική Παρεvόχληση».

Τον Κακαβά είχε ενσαρκώσει ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντής.

Περιστατικό παρενόχλησης: Η σκηνή του «Κων/νου & Ελένης» που ο Ρώμας δίνει το επίμαχο όνομα χωρίς να το καταλάβει κανείςΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ