ΔΙΑΦΟΡΑ

Περπατάει ξανά μετά από 2 μήνες ο 23χρονος Γιώργος που ισχυρίζεται ότι παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό του

Κατάφερε να περπατήσει ξανά μετά από 2 μήνες ο 23χρονος που παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό του

Ευχάριστα νέα σχεδόν δύο μήνες μετά την περιπέτεια υγείας του 23χρονου Γιώργου Βαγιαννίδη από την Κατερίνη.

Ο νεαρός άνδρας είχε κάνει γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι τα πόδια του παρέλυσαν μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Johnson & Johnson, ωστόσο οι γιατροί δεν συνέδεσαν ποτέ το πρόβλημα υγείας του με το εμβόλιο.

Ο 23χρονος Γιώργος με νέα ανάρτηση, δημοσίευσε βίντεο από το κέντρο αποκατάστασης στο οποίο δέχεται φροντίδα και ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν.

«Εννοείται πως δεν το βάζω ακόμα κάτω και συνεχίζω να παλεύω μέχρι να γίνουν όλα όπως ήταν και πριν ξεκινήσει όλη αυτή η περιπέτεια που κοντεύει σχεδόν τους 2 μήνες.. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που μου δείχνετε καθημερινά, όπως και σε όλους εδώ πέρα στο Κέντρο Αποκατάστασης που νοιάζονται και βοηθούν πραγματικά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» έγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη ανάρτησή του, ο 23χρονος περιέγραφε ότι μια ώρα μετά τον εμβολιασμό του την 1η Σεπτεμβρίου εμφάνισε ρίγος, ζαλάδα, αδυναμία και 40 πυρετό.

Ο ίδιος μετέβη στο νοσοκομείο και καθώς περίμενε στα επείγοντα άρχισε ξαφνικά να χάνει την αίσθηση των ποδιών του. Ωστόσο, επειδή στο νοσοκομείο δεν υπήρχε νευρολόγος, ο Γιώργος διακομίστηκε στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης που εφημέρευε.

«Με εξετάζουν εξονυχιστικά νευρολόγοι. Βγαίνουν όλα καθαρά. Οι μέρες περνάνε. Οι εξετάσεις συνεχίζουν. “Δεν έχεις κάτι παθολογικό, βάσει των εξετάσεων που σου έχουμε κάνει έως τώρα”. Δεν είναι αυτό. Δεν είναι εκείνο. “Μπορεί να ‘ναι ψυχολογικό” είπαν. Άκυρο. Ούτε αυτό είναι τελικά» έγραφε.

Η ανάρτηση του Γιώργου που παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό του

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ