ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε από κορονονοϊό ένας από τους ασθενείς της κλινικής Ταξιάρχαι

Στους 134 πλέον οι νεκροί από τον κορονοϊό στη χώρα μας. Υπέκυψε στην ασθένεια ένας 60χρονος νεφροπαθής, που είχε μεταφερθεί στο ΝΙΜΤΣ. Είναι ο τέταρτος ασθενής της κλινικής που χάνει τη ζωή του.

Τη μάχη με τον κορονοϊό έχασε, το μεσημέρι της Κυριακής (26.04.2020) ένας από τους νεφροπαθής που έκαναν αιμοκαθάρσεις στην κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι και πριν από μερικές μέρες είχε βρεθεί θετικός.

Ο 60χρονος άνδρας ήταν από εκείνους που είχαν μεταφερθεί από την κλινική Ταξιάρχαι στο ΝΙΜΤΣ για να νοσηλευτούν, αφού είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Πρόκειται για τον τέταρτο ασθενή από την κλινική Ταξιάρχαι που χάνει τη ζωή του τις τελευταίες μέρες, αφού μέχρι την Παρασκευή είχαν πεθάνει τρεις άνθρωποι που νοσηλεύονταν στη συγκεκριμένη κλινική για να κάνουν αιμοκαθάρσεις.

Ο 60χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ είναι ο 134ος νεκρός από τον κορονοϊό στη χώρα μας, καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν καταγραφεί τέσσερις θάνατοι, ενώ μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε καταγραφεί ούτε ένας.

Χθες το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή ένας 78χρονος στον Ευαγγελισμό, ενώ νωρίτερα υπέκυψαν ένας 91χρονος στο “Σωτηρία”, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα και μια 58χρονη με υποκείμενα νοσήματα, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ