ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε η Ηρώ Κόβα: Η «Αριστοκράτισσα», οι σχέσεις με γαλαζοαίματους, το κτήμα στο Πόρτο Χέλι και η αρρώστια

Έφυγε από τη ζωή η Ηρώ Κόβα, χτυπημένη από τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.

Η ίδια έδινε μάχη με την ασθένειά της και είχε περιορίσει αρκετά τις δημόσιες εμφανίσεις της. Ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιώργο Κόβα. Έγινε ευρύτερα γνωστή στα μέσα της δεκαετίας του 2000, με αφορμή το κτήμα που διατηρούσε στο Πόρτο Χέλι, μαζί με τον σύζυγό της.

Ηρώ Κόβα

Η Ηρώ Κόβα ήταν γνωστή για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητές της, ενώ είχε αποκτήσει μεταξύ άλλων την αντιπροσωπία του Ralph Lauren στην Ελλάδα και διατηρούσε σχέσεις με γαλαζοαίματους.

Ηρώ Κόβα: Η γνωριμία και ο γάμος με τον Γιώργο Κόβα

Μεγαλωμένη στην οδό Ηρώδου του Αττικού, αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος της υψηλής κοινωνίας, διαθέτοντας γνωριμίες με επιφανείς οικογένειες της εποχής, όπως τους Σερπιέρη, Λεβίδη και Καρέλλα. Η Ηρώ Βετοπούλου παντρεύτηκε σε πρώτο γάμο τον εφοπλιστή Νίκο Βερνίκο, ο οποίος όμως δεν κράτησε πολύ.

Ηρώ και Γιώργος Κόβας

Λίγο καιρό αργότερα, ο Γιώργος Κόβας, ο οποίος εργάζεται στις επιχειρήσεις του πατέρα της, γίνεται ο άνδρας της ζωής της. Οι δυο τους παντρεύονται, επισφραγίζοντας την ευτυχία τους με την απόκτηση των δύο κοριτσιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ηρώ Κόβα ανέπτυξε έντονη φιλανθρωπική δράση, ούσα ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων. Η κηδείατης θα γίνει το Σάββατο 27 Νοεμβρίου.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ