ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε η Παρθένα Κουτμερίδου: «Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο επειδή ήταν έγκυος»

«Είχε μεγάλη λαχτάρα να αποκτήσει παιδί και για αυτό δεν έκανε το εμβόλιο», λέει με τρεμάμενη φωνή στο newsit.gr, o Σωτήρης Κύβελος, φίλος και στενός  συνεργάτης της Παρθένας Κουμτερίδου.

Η είδηση ότι η 38χρονη δικηγόρος άφησε την τελευταία της πνοή στις 12 σήμερα το μεσημέρι στο νοσοκομείο  Άγιος Λουκάς της Θεσσαλονίκης, σκόρπισε θλίψη και πόνο στην οικογένεια της, στους φίλους της και σε όσους είχαν επαγγελματικούς δεσμούς μαζί της.

Η κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουμτερίδη, δεν πρόλαβε να κρατήσει στα χέρια της το παιδί της, το οποίο οι γιατροί,  της το πήραν με καισαρική για να το σώσουν.

Η δικηγόρος δεν είχε προχωρήσει στον εμβολιασμό της όπως μας λέει ο Σωτήρης Κύβελος, καθώς φοβόταν να το κάνει εξαιτίας της εγκυμοσύνης της.

«Δυστυχώς φοβήθηκε επειδή ήταν έγκυος να κάνει το εμβόλιο. Μας είχε πει ότι τελειώσει η εγκυμοσύνη για να το κάνει, αλλά δεν πρόλαβε δυστυχώς» αναφέρει στο newsit.gr, o Σωτήρης Κύβελος και συνεχίζοντας προσθέτει: «Άντεξε 40 ημέρες στην ΜΕΘ διασωληνωμένη. Δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον. Όταν γεννήθηκε το παιδί δεν πρόλαβε να πει κάτι, δεν γνώριζε καν τι γινόταν 40 μέρες, ήταν διασωληνωμένη».

Το παιδάκι  που γεννήθηκε πρόωρα (επτά μηνών) γύρω στις 25 Οκτωβρίου θα βγει από τη θερμοκοιτίδα σε λίγες ημέρες, ωστόσο η μητέρα του δεν θα είναι εκεί για να το σφίξει στην αγκαλιά της.

«Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αγαπούσε τους πάντες. Είχε μεγάλη λαχτάρα να αποκτήσει ένα παιδί και λόγω αυτής της αγωνίας δεν έκανε το εμβόλιο» λέει ο Σωτήρης Κύβελος.

Ρεπορτάζ: Αννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

newsit
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ