ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ξεφτίλα ενός κορυφαίου ηθοποιού! Στο Youtube δεν υπάρχει ούτε 1 βίντεο με τα έργα του αλλά με τις κακουργηματικές του πράξεις!

Παντού στην αναζήτηση “Πέτρος Φιλιππίδης” υπάρχουν βίντεο για τα… κατορθώματά του εκτός σκηνής!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας από τους κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και συγκεκριμένα ηθοποιός! Οι ρόλοι του έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο όλα όσα ήρθαν στο φως τους τελευταίους μήνες τον οδηγούν στις φυλακές Τριπόλεως.

Ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτικη ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της φύσεως των αδικημάτων του (σεξουαλικά εγκλήματα) θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης!

Υπενθυμίζεται, ότι η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση από τη πρώτη στιγμή σήκωσε αμέσως τα «μανίκια» για να ολοκληρωθεί και αυτό το στάδιο της υπόθεσης.

Η ξεφτίλα ενός κορυφαίου ηθοποιού! Πουθενά στο Youtube στην αναζήτηση “Πέτρος Φιλιππίδης” τα έργα του ως ηθοποιός!

Αναζητώντας κανείς τον Πέτρο Φιλιππίδη στο Youtube όλα τα βίντεο που θα βρει τουλάχιστον τις πρώτες σελίδες είναι με τις κακουργηματικές του ενέργειες! “Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης” κυριαρχεί ενώ πουθενά δεν υπάρχει ούτε ένα βίντεο από ρόλους του, όπως για παράδειγμα στο 50-50!

Δείτε χαρακτηριστικά παρακάτω :

 

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ξεφτίλα ενός κορυφαίου ηθοποιού!

 

 

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ξεφτίλα ενός κορυφαίου ηθοποιού!

 

 

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ξεφτίλα ενός κορυφαίου ηθοποιού!

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ