ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέτσας: Ανοίγουν τα σύνορα με την Βρετανία από τις 15 Ιουλίου

Και επίσημα ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση το άνοιγμα των συνόρων με την Βρετανία από τις 15/07. Το ίδιο πάντως δεν θα συμβεί ακόμα για την Σουηδία. «Δεν ήξερε τίποτα ο κ. Τσίπρας για τις εικονικές συμβάσεις;», αναρωτήθηκε επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει σήμερα κιόλας να εξηγήσει στον ελληνικό λαό τα όσα γίνονταν στο “μαγαζί”, όπως έλεγε ο Νίκος Παππάς, στενότερος συνεργάτης του και πρωταγωνιστής όσων αδιανόητων πληροφορήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι Έλληνες». Αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Εγείρονται μείζονος σημασίας ζητήματα που αφορούν τον σεβασμό των θεσμών και τη διάκριση των εξουσιών στον τόπο μας. Δεν ήξερε τίποτα ο κ. Τσίπρας για τις εικονικές συμβάσεις; Δεν ήξερε τίποτα για εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια; Δεν ήξερε τίποτα για το σύστημα που επιχειρήθηκε να στηθεί στα ΜΜΕ; Η σιωπή του διευρύνει το πολιτικό κατηγορητήριο στη συνείδηση των πολιτών», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο κ. Πέτσας επισήμανε ότι «συμπληρώνεται αύριο ένας χρόνος από τις 7 Ιουλίου του 2019, όταν οι πολίτες έδωσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη την εντολή να συγκροτήσει αυτοδύναμη, ισχυρή, σταθερή κυβέρνηση και του ανέθεσαν την ευθύνη για τη διακυβέρνηση του τόπου στην επόμενη τετραετία».

Ανοίγουν τα σύνορα με την Βρετανία

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι ανοίγουν τα σύνορα για την Βρετανία από τις 15 Ιουλίου. Όσον αφορά στην Σουηδία παρακολουθούμε, είπε.

Δείτε ζωντανά

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ