ΕΛΛΑΔΑ

Πικέρμι: Η στιγμή που αστυνομικός απεγκλώβισε ηλικιωμένο με κινητικά προβλήματα – Συγκλονιστικό βίντεο

Μεγάλη ήταν η συνδρομή της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (19/7) η φωτιά στη Νταού Πεντέλης που στη συνέχεια κατέκαψε το Ντράφι, τη Διώνη και την Παλλήνη.

Οι Αστυνομικοί βοήθησαν στη απομάκρυνση των κατοίκων στην περιοχή ενώ σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ την στιγμή που απομακρύνει ηλικιωμένο άτομο κινητικά προβλήματα στο Πικέρμι, λίγο πριν κινδυνεύσει από τη φωτιά.

Φωτιά στην Πεντέλη: Η συγκινητική στιγμή που εθελοντής σώζει σκύλο στο Ντράφι (Video)

Φωτιά στην Πεντέλη: Εκτός της Πυροσβεστικής, πολύτιμη είναι η βοήθεια και των εθελοντών στα μέτωπα της φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτα από το βράδυ της Τρίτης, 19 Ιουλίου, στην Αττική.

Μία συγκινητική στιγμή από το μέτωπο στο Ντράφι, κατέγραψε η κάμερα του Alpha, όταν εθελοντής διέσωσε έναν μεγαλόσωμο σκύλο που είχε εγκλωβιστεί στην αυλή του σπιτιού του, αφότου οι ιδιοκτήτες το εγκατέλειψαν.

Όσο η φωτιά πλησίαζε απειλητικά το σημείο, ο εθελοντής πήδηξε από την γκαραζόπορτα μέσα στην αυλή του σπιτιού, πήρε αγκαλιά το σκυλί και το έβγαλε με ασφάλεια έξω. Στη συνέχεια, μετέφερε τον σκύλο, κρατώντας τον στην αγκαλιά του, σε ασφαλές σημείο.

athensmagazine.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ