ΔΙΑΦΟΡΑ

Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης, χαμογελαστοί στο γυμναστήριο 3 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας

 

Τρεις μήνες μετά τον πρώτο θάνατο παιδιού τους, της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019, ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου καταγράφονται σε ένα βίντεο να κάνουν μαζί γυμναστική σε γυμναστήριο της Πάτρας.

Το βίντεο μεταδόθηκε από την εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό” και δείχνει τους δύο γονείς να συνεχίζουν κανονικά τις καθημερινές δραστηριότητές τους. Επισημάνθηκε, μάλιστα, ότι ασφαλώς αυτό δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα για τους γονείς, αλλά προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι κατάφεραν να βρουν σύντομα τους ρυθμούς τους παρά το πένθος τους.

Επιπλέον, επισημάνθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να βρίσκεται κοντά στον Μάνο Δασκαλάκη σε κάθε στιγμή. “Γινόταν η σκιά του” ακόμη και στο γυμναστήριο. Σημειώνται ότι μετά την αρχική στήριξη του Δασκαλάκη στην Πισπιρίγκου, οι σχέσεις των δυο τους βρίσκονται πλέον σε πλήρη ρήξη με τον 30χρονο να κρατά αποστάσεις από την 33χρονη και εκείνη να εκφράζει την επιθυμία της να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Πισπιρίγκου που οδηγήθηκε σήμερα στην Ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον πρώην άντρα της, χωρίς αποτέλεσμα.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ