ΔΙΑΦΟΡΑ

Πολ Ευμορφίδης – Περνά στην αντεπίθεση: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; – Δεν ξέρω τι είναι viral»

 

Τι τελευταίες ημέρες κατάφερε να βρεθεί στο κέντρο της επικαιρότητας λόγω της αμφίεσής του στο Προεδρικό Μέγαρο ως προσκεκλημένος από την Ολλανδική Πρεσβεία. Τα σανδάλια που φορούσε ο επιχειρηματίας Πολ Ευμορφίδης έγιναν «viral» συγκεντρώνοντας τόσο επικριτικά όσο και θετικά σχόλια. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και η στήλη Μαξιμιλιανός, όλο το γεγονός χρησιμοποιήθηκε ως συντονισμένη προσπάθεια απαξίωσης της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο ίδιος ο Πολ Ευμορφίδης πάντως δεν δείχνει να πτοείται για τα όσα λέγονται τις τελευταίες ώρες για τις ενδυματολογικές του επιλογές και το κατά πόσο έδειξε ασέβεια στους θεσμούς. «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Εχεις δει κανέναν αρχαίο Ελληνα με παπούτσια;» ανέφερε με ανάλογο ύφος μιλώντας στην κάμερα πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

https://player.glomex.com/integration/1.833.1/iframe-player.html?integrationId=4059a01ikudtd669&playlistId=v-co2ihhz27ujd&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.reader.gr%2Fkoinonia%2F432027%2Fpol-eymorfidis-perna-stin-antepithesi-ti-kako-ehoyn-ta-sandalia-den-xero-ti-einai%3Ffbclid%3DIwAR0vfu-hpZeyoeFtuysBaKQQz82bOJavTaVYgduw9w9mAkn2bjQuJwMd144

Πάντως μέσα από το χιούμορ ο ίδιος προσπάθησε να πέρασε το μήνυμα της γενικότερης φιλοσοφίας του. «Κατέκρινε» τον δημοσιογράφο για τα παπούτσια που φορούσε λέγοντας πως «Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα στη χωματερή στην Σπάρτη και ανοίξαμε τρύπες για να φύγει το μεθάνιο» θέλοντας να τονίσει το πόσο μολύνουν το περιβάλλον, ενώ το… σχηματοποίησε ακόμη περισσότερο λέγοντας: «Το πρωί έχω να σκεφτώ να φορέσω παπούτσια σαν τα δικά σου που αν τα βάλεις χωρίς κάτσες και τα βγάλεις θα φύγουμε όλοι από εδώ, και αυτό έχει να κάνει με τα παπούτσια ή να φορέσω τα δικά μου που είναι ελληνικά και από συγκεκριμένα υλικά;».

Ο επιχειρηματίας που μετακινείται με ποδήλατο και μάλιστα η εταιρία του έχει λανσάρει και το επιτυχημένο ξύλινο ποδήλατο είχε και την απάντηση για το αν έγινε vira… «Εντάξει, μωρέ. Δεν ξέρω τι είναι viral!» είπε.

reader.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ