ΔΙΑΦΟΡΑ

Πολύ σχημα νέα για την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη: «Ελπίζω να αντέξει…»

¡ Õ≈ —œ‘¡÷≈…œ  «ƒ≈…¡ ‘œ’ –œ…«‘« á՜’ ≈À≈’»≈—…œ’ (EUROKINISSI/ ¬¡”…À«” —≈Ö¡–«”)

Το κλίμα που φοβάται ο ηθοποιός στη δίκη.

Το κλίμα που φοβάται ο ηθοποιός στη δίκη.

Με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη να ξεκινάει σε 10 ημέρες, στις 18 Μαρτίου, και με τις βαριές κατηγορίες των δύο αποπειρών βιασμού και του ενός βιασμού να βαραίνουν τον ηθοποιό, ο συνήγορος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στο «Πρωινό» για την επιδείνωση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και τον φόβο του ότι η δίκη θα είναι «καμίνι» και δεν ξέρει αν ο ηθοποιός αντέξει.

«Ένας που στερείται την ελευθερία του από τον Ιούνιο του 2021 αποκλείεται να είναι σε καλή κατάσταση, ούτε σωματικά, ούτε ψυχικά. Ξέρω ότι δεν θέλει να το πω δημόσια, αλλά αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ελπίζω να μην προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα πρέπει να ξέρετε, ότι σε ένα ποινικό ακροατήριο αναδεύονται σοβαρά συναισθήματα, υπάρχει αγάπη, μίσος, υπάρχει αντιπαράθεση. Δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορέσει να αντέξει το κλίμα που διαμορφώνεται σε ένα ποινικό ακροατήριο. Είναι καμίνι. Είναι βιολογικό πρόβλημα υγείας», επεσήμανε ο κ. Δημητρακόπουλος ενώ συμπλήρωσε για την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη:

«Προϋπήρχε το πρόβλημα υγείας και επιδεινώθηκε. Επαναλαμβάνω ότι το κλίμα στο ακροατήριο είναι ένα καμίνι. Ελπίζω να αντέξει. Λαμβάνει θεραπεία. Έχει χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο. Δεν το λέω για να προκαλέσω ιδιοτελώς ένα συναισθηματικό κλίμα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι πραγματικότητα που θα τη δείτε στο ακροατήριο».

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ