ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΔΩ και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας

 

Στο υπό ανακαίνιση ιδιόκτητο κτίριο της ΑΝΔΩ πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 29-1-2020, η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο, η επιτροπή διαχείρισης του προγράμματος LEADER και το προσωπικό της ΑΝΔΩ αντάλλαξαν ευχές για μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά, την 27η από την ίδρυση της εταιρείας.

Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ, ο νέος πρόεδρος κ. Ευάγγελος Φραγκάκης ενημέρωσε για τα τρέχοντα θέματα της εταιρείας και ανέλυσε τους στόχους για το 2020, με κυρίαρχο αυτόν της ένταξης των ιδιωτικών έργων και των πληρωμών του προγράμματος LEADER / CLLD. Στη συνεδρίαση της επιτροπής διαχείρισης του προγράμματος που ακολούθησε, ενημερώθηκαν τα μέλη για την προετοιμασία έναρξης υλοποίησης του προγράμματος LEADER / CLLD Αλιείας, τόσο για τα δημόσια όσο και για τα ιδιωτικά έργα. Οι σχετικές προσκλήσεις θα είναι έτοιμες για δημοσίευση, τους επόμενους δύο μήνες.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου μέλη του ΔΣ και το προσωπικό σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα αντάλλαξαν ευχές για δημιουργική νέα χρονιά. Εκτός από το προσωπικό της ΑΝΔΩ, παραβρέθηκαν τα μέλη του συμβουλίου και της επιτροπής: Ευάγγελος Φραγκάκης (Πρόεδρος), Ρένα Παυλάκη (αντιπρόεδρος), Τάσος Σπανός, Σάκης Στάγκας, Μαρία Αγγέλου, Φαίδρα Σπανού και Νίκος Ταταράκης.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ