ΔΙΑΦΟΡΑ

«Προσωπική διαστροφή το ανέβασμα των βίντεο – Έχουμε 2-3 αντίστοιχα περιστατικά τη βδομάδα»: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο!

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει με την αποκάλυψη ότι ένας εκ των παρουσιαστών των «Ράδιο Αρβύλα», ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ανέβαζε στο διαδίκτυο πορνογραφικό υλικό χωρίς την συγκατάθεση της πρώην συντρόφου του. Μάλιστα, όλα ξεκίνησαν όταν η 30χρονη έμαθε τυχαία για τα βίντεο και προχώρησε σε μήνυση.

Οι παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα» έσπευσαν να διαχωρίσουν τη θέση τους από την πρώτη στιγμή, ενώ και κατά τη χθεσινή του εκπομπή επανέλαβαν πως δεν γνώριζαν κάτι για τη δράση του συνεργάτη και φίλου τους. Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, δήλωσε μετανιωμένος και υπογράμμισε πως κανείς από την εκπομπή δεν γνώριζε.

Οργή Αντώνη Κανάκη: «Είμαστε στα χαμένα – Υπάρχει λόγος που βγήκαμε σήμερα» (video)

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης «βγήκανε» κανονικά στο σημερινό Ράδιο Αρβύλα, λέγοντας πως θέλουν να δώσουν απαντήσεις για το διαβόητο ζήτημα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ντυμένοι στα μαύρα και εμφανώς σοκαρισμένοι, οι τρεις άνδρες μέσω του Αντώνη Κανάκη προσπάθησαν να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους. Όπως σημείωσε ο παρουσιαστής εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι από τις αποκαλύψεις για τον πρώην πλέον συνεργάτη της εκπομπής.

Σημειώνεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για “revenge porn” αναρτώντας βίντεο της πρώην συντρόφου του στο διαδίκτυο.

αντωνησ-κανακησ

«Υπήρχαν στο παρελθόν αλλά δυο γεγονότα που μας «υποχρέωσαν» να μην μπορούμε να βγούμε στον αέρα στα 14 χρόνια

Όταν ο 15χρονος Αλέξης έχασε τη ζωή του, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κανονική εκπομπή και βγάζαμε τα εσώψυχά μας. Η άλλη φορά ήταν με τη Marfin, όταν έγινε εκείνο το απίστευτο έγκλημα.

Η τρίτη φορά είναι αυτή. Είναι αδύνατο να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Είμαστε στα χαμένα.

σταθησ-παναγιωτοπουλοσ

Μπορούμε πραγματικά να μιλάμε ώρες γι αυτό που λέμε «σοκ». Είναι μια εξωσωματική εμπειρία. Που παρακολουθούν το σώμα τους. Είναι έτσι για μας. Προσπαθούμε να πούμε στον εαυτό μας πως είναι πραγματικότητα και όχι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το ζούμε.

Βγήκαμε σήμερα γιατί δεν μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να είμαστε εδώ. Να συμβαίνει αυτό που έμμεσα άμεσα σε αφορά και εσύ είσαι αλλού.

Το να πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι κουραστική διαδικασία. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ακούσει… Ποτέ δεν ασχοληθήκαμε. Ένα δύο πράγματα σήμερα για πρώτη φορά θα τα απαντήσουμε. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που βγήκαμε στον αέρα» σημείωσε ο Αντώνης Κανάκης.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ