ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρωταγωνιστεί και φέτος η Χάλκη: Στο 100% η πληρότητα, δεν υπάρχει ούτε για δείγμα δωμάτιο!

Κατάμεστη από κόσμο είναι και η Χάλκη, όπως και όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, αφού δεν υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο για τον Αύγουστο, με τις πληρότητες στα καταλύματα να αγγίζουν το 100%, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου ο Δήμαρχος του νησιού Άγγελος Φραγκάκης.

Τόνισε ότι μετά από δύο χρόνια πανδημίας, επισκέπτονται τη Χάλκη και οι ομογενείς από την Αμερική και την Αυστραλία και εξελίσσεται μία πολύ όμορφη περίοδος στο νησί. “Πέρα από τις πληρότητες που υπάρχουν στο νησί, είναι και το συναισθηματικό κομμάτι, γιατί βλέπουμε ξανά τους δικούς μας ανθρώπους να έρχονται στη Χάλκη, για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και ξανανταμώνουμε”, είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Σημείο αναφοράς, όπως τόνισε ο κ. Φραγκάκης, εκτός από τον Δεκαπενταύγουστο, είναι και το διήμερο 28 και 29 Αυγούστου, με το πανηγύρι του Αϊ Γιάννη του Αλάργα του Αποκεφαλιστή, το μεγαλύτερο πανηγύρι της Χάλκης, που τιμάται από τους απανταχού, ανά τον κόσμο, Χαλκίτες. Πρόκειται για την εορτή της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Ιωάννου του Βαπτιστού.  Την παραμονή προσφέρεται αρνί με πατάτες ή μακαρόνια και ορεκτικά και την επόμενη πρωινό με μέλι και νηστίσιμο γεύμα.

realvoice995.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ