ΔΙΑΦΟΡΑ

Πρωταγωνιστής των «Εγκλημάτων» βαριά με κορωνοϊό: Φέρτε μου 4 εμβόλια να κάνω

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης ο οποίος έγινε γνωστός πρωταγωνιστώντας στη μαύρη κωμωδία «Εγκλήματα» στον ρόλο του Μιχαλάκη.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά την περιπέτεια της υγείας του μετά από πολυήμερα μάχη με τον κορωνοϊό. Μεταξύ άλλων ανέφερε τα λόγια του γιατρού του για το πόσο χειρότερη θα ήταν η ζημιά στην υγεία του αν είχε αργήσει έστω και μία μέρα παραπάνω να νοσηλευτεί.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε για τις 11 ημέρες συνεχόμενου πυρετού, τη βαριά πνευμονία και το οξυγόνο του που έπεφτε επικίνδυνα, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε νοσήσει όλη του η οικογένεια από τον ιό, ευτυχώς ελαφρύτερα από τον ίδιο.

«Ξεκίνησε χαλαρά, ήμασταν σε καραντίνα από την Μ. Εβδομάδα. Το πέρασε ήρεμα η γυναίκα μου, μετά ο γιος μου και έπειτα επειδή μοιραία τον είχα πάνω μου, γιατί η Γιώτα ήταν σε απομόνωση και από τον Θάνο, ήρθε σε εμένα. Μετά από 10 μέρες άρχισε να πέφτει επικίνδυνα το οξυγόνο μου. Η γυναίκα μου με πήρε από το αυτί σχεδόν και με πήγε στο νοσοκομείο γιατί δεν το δεχόμουν και μου είπαν οι γιατροί πως μια ημέρα αργότερα αν ερχόμουν η ζημία θα ήταν διπλάσια στα πνευμόνια».

Ο ηθοποιός μάλιστα περιέγραψε μία τόσο δραματική κατάσταση από την οποία θα ήθελε αν μπορούσε να αποφύγει και να μη ξαναζήσει με την χαρακτηριστική φράση “Φέρτε μου να κάνω και τέσσερα εμβόλια”.

https://www.msn.com/el-gr/video/deltia-eidiseon/ο-σταύρος-νικολαΐδης-για-την-δύσκολη-εμπειρία-με-τον-κορωνοϊό/vi-AAKraNlΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ