ΕΛΛΑΔΑ

Ψευτογιατρός: Αδίστακτος στον ανθρώπινο πόνο – Πέθαινε 14χρονη και επέμενε στο παραμύθι του

 

Με τον ανθρώπινο πόνο έπαιζε ο 47χρονος ψευτογιατρός με τις αποκαλύψεις για τη δράση του, αλλά και τις πρακτικές του να σοκάρουν.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον ψευτογιατρό από την δικογραφία είναι συγκλονιστικά όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Τα όσα αναφέρονται σε κατάθεση που περιέχεται στη δικογραφία της υπόθεσης και προέρχεται από συγγενή της 14χρονης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της ακολουθώντας τις συμβουλές του 47χρονου αποδεικνύουν πόσο αδίστακτος ήταν.

«Μετά από τέσσερις μήνες ο Κόντος άρχισε να μου ζητά χρήματα για τους προμηθευτές, και τα εργαστήρια κατασκευής των σκευασμάτων, και όχι ως αμοιβή του. Όταν πήγαμε για εξετάσεις, δεν τον γνώριζαν στο ογκολογικό τμήμα που είχε πάει. Όταν τον ρωτήσαμε γιατί δεν τον γνωρίζουν, υποστήριξε ότι είχαν διαφωνίες μαζί του από παλιά και για αυτό έλεγαν ότι δεν τον ήξεραν», σημειώνει στην κατάθεσή του ο συγγενής της 14χρονης αδικοχαμένης κοπέλας.

Όταν ανέλαβε την 14χρονη είπε πόσο τυχερό είναι το παιδί που επιλέχθηκε ανάμεσα σε άλλα για τη θεραπεία αυτή.

«Υποσχέθηκε πλήρη ίαση, γεγονός που μας συγκίνησε, και της είπε ότι την άνοιξη θα πηγαίνει για μπάνιο με τις φίλες της», αναφέρει ακόμη ο συγγενής της κοπέλας.

Με την πάροδο του χρόνου η άτυχη κοπέλα είχε διάφορα συμπτώματα. «Τον ενημερώσαμε ότι είχε πυρετό και είπε ότι αυτό είναι σούπερ γιατί αυτό σημαίνει ότι σκοτώνονται τα καρκινικά κύτταρα», συνεχίζει στην κατάθεσή του ο συγγενής της 14χρονης.

«Το Πάσχα που του τηλεφωνήσαμε του είπαμε ότι περιμένουμε τη δική μας Ανάσταση και εκείνος μας είπε ότι έχουμε αναστηθεί και δεν το ξέρουμε», προσθέτει.

Πληροφορίες από newsit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ