ΕΛΛΑΔΑ

Ψευτογιατρός: Αποκαλύψεις για τον συνεργό του που “ψάρευε” τα υποψήφια θύματα – Τα λεφτά του… Καντάφι

Ο “Κ.” εντόπιζε τους “ασθενείς” του ψευτογιατρού και τους έφερνε σε επαφή μαζί του. Η αποκλειστική μαρτυρία επιχειρηματία στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

Το πρόσωπο το οποίο φέρεται να “ψάρευε” τα υποψήφια θύματα του ψευτογιατρού αποκάλυψε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA. Σύμφωνα με την αποκλειστική μαρτυρία επιχειρηματία, ο συγκεκριμένος άνδρας τον πλησίασε και του σύστησε τον 47χρονο ως τον επιστήμονα που θα θεράπευε το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει.

“Ο Κ. με πήγε στον Κοντό για να με κάνει καλά. Ότι έχει ένα φίλο, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός γιατρός, θεραπεύει τα πάντα, με βότανα κυρίως. Ήταν φίλοι αυτοί οι δύο. Πήγα στον Κοντό, μιλήσαμε, ήταν γιατρός, ήταν βοτανολόγος, άνθρωπος της επιστήμης που χάριζε, γιατί εμένα μου είπε “χάρη στο κάνω, δεν θα βγάλω τίποτα από όλα αυτά, και μην πεις και πουθενά και τίποτα” σε γιατρούς δηλαδή, για τέτοια πράγματα, “μην πεις ότι κάνεις θεραπεία μαζί μου γιατί με πολεμάνε”, ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Το πρώτο ραντεβού κλείστηκε στο Κουκάκι, σε ένα διαμέρισμα σχεδόν κενό. Ο ψευτογιατρός ισχυρίστηκε ότι μόλις είχε επιστρέψει από την Αγγλία και είχε νοικιάσει το χώρο για να τον μετατρέψει σε ιατρείο. Ύστερα ήρθε η “λυπητερή”», και επειδή το ποσό ήταν μεγάλο και για να μην τρομάξει το υποψήφιο θύμα τους, ο κοινός γνωστός, ο άνθρωπος που τους είχε φέρει σε επαφή, προσφέρθηκε να διευκολύνει τον επιχειρηματία.

“Μου είπε ότι θα στοιχίσει περίπου 15 χιλιάδες η θεραπεία, και είχα δώσει κάποια χρήματα, γύρω στα 500-700 ευρώ, και στη συνέχεια προσφέρθηκε αυτός που μου τον σύστησε να του δώσει 3 χιλιάδες ευρώ και να τα οφείλω εγώ σε αυτόν. Στη συνέχεια αυτός που μου τον σύστησε μου ζήτησε κάπου 6.800 περίπου, συν 3.000 που του χρωστούσα για τον γιατρό, 9.800. Μου στοίχισε περίπου 12.000 για όλη την ιστορία”, προσθέτει ο επιχειρηματίας.

Όταν ο επιχειρηματίας έδωσε και τα 12 χιλιάδες ευρώ που υποτίθεται ότι κόστιζε η θεραπεία του, ο κοινός τους φίλος τον προσέγγισε ξανά. Αυτή τη φορά του ζήτησε 100 χιλιάδες ευρώ, ως τα πρώτα έξοδα για να βοηθήσει τον ίδιο και τον Κόντο σε μια απίστευτη ιστορία με τράπεζες στο εξωτερικό, θυρίδες και την αμύθητη περιουσία του Καντάφι.

Ακούστε όσα είπε στο “Live News”

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Live News”, ο ψευτογιατρός παρουσιαζόταν στους συντοπίτες του, στο Ξυλόκαστρο, ως πιλότος και αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και του άρεσε να επιδεικνύει το πολυτελές αυτοκίνητο του.

Κάποιοι κάτοικοι της περιοχής, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι ο 47χρονος έλεγε ότι πετούσε με το αεροπλάνο πάνω από το Ξυλόκαστρο για να χαιρετά τα αδέρφια και τους γονείς του.

Από newsit.gr
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ