ΕΛΛΑΔΑ

Ψευτογιατρός: Η “θεραπεία” με… αποχυμωτή στο πέμπτο θύμα του – “Έτσι μου επέστρεψε τα χρήματα”

 

Συγκλονίζει ο γιος του καρκινοπαθή, που έφυγε από τη ζωή, μετά τις…οδηγίες του ψευτογιατρού. Οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

Ο γιός ενός από τα πέντε θύματα του ψευτογιατρού, που έφυγαν από τη ζωή, μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA για την γνωριμία με τον 47χρονο και πώς η κατάσταση της υγείας του καρκινοπαθή πατέρα του χειροτέρεψε μέσα σε λίγους μήνες.

Όλα άρχισαν από το μοναστήρι στον Βόλο. Ο γιος του θύματος είχε ακούσει για τις εναλλακτικές μεθόδους του 47χρονου και έσπευσε να τον συναντήσει. Ο πατέρας του έχει καρκίνο και ο χρόνος πιέζει.

“Ο πατέρας μου είχε καρκίνο στο συκώτι. Ήταν η τελευταία μας ελπίδα. Πήγαμε, είδαμε τον γιατρό λέω ‘γιατρέ αυτό και αυτό’. Ναι μου λέει ‘φίλε εγώ δίνω μια διατροφή με κάτι αποτοξινωτικά τσάγια, φρούτα και λαχανικά. Την ακολουθούμε αυτή’ λέει ‘και πιστεύω να πάει καλά’”.

Το νέο ραντεβού με τον ψευτογιατρό για την καταβολή των χρημάτων και τις οδηγίες του για τη θεραπεία, κλείνεται σε πασίγνωστο νοσοκομείο της Αθήνας. Στην καφετέρια για την ακρίβεια.

“Μου λέει ‘θέλω 13 χιλιάρικα για όλο αυτό’. Τα έδωσα”.

Οι χημειοθεραπείες σταματούν και ο γιατρός έχει γίνει πλουσιότερος κατά 13.000 ευρώ. Ο γιος του ασθενή πρέπει να αγοράσει έναν αποχυμωτή, για να φτιάχνει τα βότανα για τον πατέρα του.

“Ξεκινήσαμε να κάνουμε τη διατροφή. Πάμε μετά από ένα μήνα να κάνουμε μαγνητική και είδαμε ότι ο πατέρας μου έκανε και άλλες μεταστάσεις. Μου λέει ‘θα πρέπει να σταματήσει η χημειοθεραπεία για να κάνουμε αυτά τα βότανα’”.

Η απάτη του 47χρονου είναι εγκληματική. Το πέρασμα του χρόνου φέρνει μεταστάσεις. Όταν ο ίδιος και ο γιος του, καταλαβαίνουν το λάθος που έκαναν είναι πολύ αργά. “Υποτίθεται ότι ο πατέρας μου θα γινόταν καλά με αυτή τη θεραπεία”.

Ο ψευτογιατρός επέστρεψε μέρος των χρημάτων

Όταν ο γιος του θύματος τον αναζήτησε και τον βρήκε για να ζητήσει εξηγήσεις, είχε έτοιμη μια νέα πρόταση.

“Είδα ότι έκανε και άλλες μεταστάσεις ο πατέρας μου και τον πήρα τηλέφωνο να έρθει στο σπίτι. Ήρθε και του λέω ‘κοιτάξτε να δείτε, εγώ έκανα μαγνητική στον πατέρα μου και έχει κάνει μεταστάσεις, σας έχω δώσει αυτά τα λεφτά θέλω να μου τα επιστρέψετε πίσω’. Και μου τα έδωσε”.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ