ΔΙΑΦΟΡΑ

Ψυχρολουσία για Πέτρο Φιλιππίδη…

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στα δικαστήρια μετά τις κατηγορίες για βιασμό και απόπειρες βιασμού.

Την ίδια στιγμή ο… εφιάλτης των πλειστηριασμών συνεχίζεται για τον ηθοποιό και την Ελπίδα Νίνου. Θυμίζουμε ότι πριν μερικούς μήνες στο στόχαστρο είχε βρεθεί μια μεζονέτα στο Ψυχικό, η οποία ανήκε στο ζεύγος ΦιλιππίδηΝίνου, η οποία μετά από δύο αναστολές και διόρθωση προς τα πάνω της τιμής πρώτης προσφοράς, πέρασε σε νέους ιδιοκτήτες σε μια συμφωνία που έγινε εκτός της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Επιπλέον, πριν από μερικές μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 28 Σεπτεμβρίου άλλαξε χέρια μια μονοκατοικία στον οικισμό Λιαπάδες στην Κέρκυρα, η οποία μέχρι πρότινος υπήρξε κάτω από την ιδιοκτησία του Πέτρου Φιλιππίδη και της συζύγου του Ελπίδας Νίνου. Να σημειωθεί ότι η τιμή στην οποία κατακυρώθηκε στο νέο ιδιοκτήτη έκλεισε στις 61.100 ευρώ.

Αυτή τη φορά την επανεμφάνισή της στην πλατφόρμα έκανε η εξοχική κατοικία που διατηρεί ο γνωστός ηθοποιός στο Σοφικό Κορινθίας, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο η διαδικασία τέθηκε προσωρινά σε αναστολή, σύμφωνα με το capital.gr. Περίπου ένα χρόνο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου έχει δρομολογηθεί εκ νέου να γίνει προσπάθεια για την εκποίηση του συγκεκριμένου ακινήτου εφόσον δε μεσολαβήσει κάποια κίνηση για την αποτροπή του πλειστηριασμού, τον οποίο επισπεύδει η Intrum Hellas.

Ο πλειστηριασμός αφορά σε ένα οικόπεδο, συνολικής έκτασης 1.242 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη θέση Αμμόνι της δημοτικής κοινότητας Σοφικού του δήμου Κορινθίων εντός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Υπαλλήλων Τραπέζης της Ελλάδος. Το συγκεκριμένο οικόπεδο, το οποίο είναι άρτιο κατά κανόνα και οικοδομήσιμο, προήλθε από μεγαλύτερη έκταση 3.222,580 στρεμμάτων μετά από κατάτμηση της σε οικόπεδα ενώ αποκτήθηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Ελπίδα Νίνου πριν ακριβώς 22 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 23 Οκτωβρίου 2000.

Στο εν λόγω οικόπεδο έχει ανεγερθεί μια διώροφη οικοδομή με υπόγειο, η οποία αποτελείται από υπόγειο με αποθηκευτικός χώρος, επιφάνειας 30 τ.μ., από ημιυπόγειο, που έχει διαμορφωθεί σε αυτόνομο ξενώνα και πέρα από την εσωτερική σκάλα επικοινωνίας έχει ανεξάρτητη κύρια είσοδο από την νοτιοδυτική πλευρά της κατοικίας και περιλαμβάνει ένα χώρο καθιστικού, ένα υπνοδωμάτιο, στο πίσω μέρος του οποίου υπάρχει κουζίνα με συνεχόμενο λουτρό και εξώστη προς την πρόσοψη, από ισόγειο με το χώρο υποδοχής, τραπεζαρία, εσωτερική σκάλα προς την σοφίτα, ενιαίο χώρο καθιστικού, χώρο σαλονιού, ανεξάρτητο χώρο με δύο υπνοδωμάτια και λουτρό και εσωτερική σκάλα προς το ημιυπόγειο καθώς και από σοφίτα, που έχει διαμορφωθεί σε κουζίνα με ανοικτό εξώστη από όπου φαίνεται το καθιστικό, ενώ στο πίσω μέρος της υπάρχει η κύρια κρεβατοκάμαρα με ανεξάρτητο λουτρό.

Η συνολική επιφάνεια της κατοικίας είναι 181,12 τ.μ. ενώ διαθέτει εξαιρετική θέα στον όρμο του Μικρού Αμονιού καθώς το οικόπεδο βρίσκεται σε αμφιθεατρική θέση και σε μικρή απόσταση από την ομώνυμη παραλία.

athensmagazine.gr

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ