ΔΙΑΦΟΡΑ

Πυρ και μανία η Κλέλια Ρένεση: Τη χώρισε ο καλός της κι αυτή τον διαγράφει απ’τα social και σβήνει το τηλ του

Η οργισμένη ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

Εμπάργκο, μέχρι νεωτέρας, αποφάσισε να κηρύξει το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε Ρώσους καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγανάκτησή του για τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει η Ρωσία εναντίον της Ουκρανίας.

Η απόφαση αυτή φαίνεται πως εξόργισε την Κλέλια Ρένεση, η οποία θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια με μια οργισμένη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

Η οργισμένη ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

«Αυτό με την “πολιτισμική” εξαφάνιση οποιουδήποτε Ρώσου δημιουργού, μου θυμίζει σεκλεντιασμένη ανόητη κορασίδα που ο καλός της την παράτησε στα κρύα του λουτρού κ αυτή τον διαγράφει απ’ τα social, σβήνει την επαφή στο τηλ, παίρνει τις φιλενάδες της κ τους διατάζει να τον διαγράψουν κ αυτές κτλ.. Πατάτε καλά μωρέ;;!!! Συγχέετε τα εγκλήματα των πολιτικών με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες ενός ολόκληρου λαού;!!!!

Παγκόσμια αριστουργήματα μπαίνουν στη μαύρη λίστα για να κάνετε «ντα» το alter ego σας;! Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέρα με τη μέρα μοιάζετε περισσότερο στο τέρας που πάτε να τιμωρήσετε. Η τέχνη της Ρωσίας δεν θα εξατμιστεί. Έχει καλλιτεχνική πορεία αιώνων και μόνο που προσπαθείτε τον αφανισμό αυτού του προσώπου της δείχνει ποιοι είστε», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi)ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ