ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: «Έγινε παιδί μας» – Νέα ζωή για το αγγελούδι που γνώρισε την εγκατάλειψη αμέσως μετά τη γέννα

Η αγάπη και η φροντίδα που προσφέρει το προσωπικό της παιδιατρικής κλινικής του γενικού νοσοκομείου Πύργου στο μόλις 4,5 μηνών αγόρι που διαμένει και μεγαλώνει σε αυτή είναι άξια συγχαρητηρίων

Η ιστορία του μόλις 4,5 μηνών μωρού το οποίο μεγαλώνει στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον σε όλους τους Ηλείους και τις Ηλείες, που βλέπουν στο πρόσωπό του, ένα αθώο πλάσμα το οποίο από πολύ νωρίς γνώρισε τις μεγάλες δυσκολίες της ζωής.

Πάντως αυτό το παιδί μπορεί να χαρακτηριστεί και τυχερό μέσα στην ατυχία του, αφού έχει βρει στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Πύργου μία πολύ μεγάλη αγάπη και φροντίδα, που ίσως να μην την ζούσε στην οικογένειά του.

Ο κος Χρήστος Χριστόπουλος διοικητής του γενικού νοσοκομείου Ηλείας τόνισε για το θέμα. «Το παιδάκι έχει παραμείνει με εισαγγελική παραγγελία στο νοσοκομείο, δεν έχει κάποια ανάγκη περίθαλψης, αλλά φροντίζετε από το προσωπικό της παιδιατρικής κλινικής, με όλα τα εχέγγυα του νόμου για την περαιτέρω πορεία».

Ακολούθως ο κος Μενέλαος Οικονομόπουλος διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του γενικού Νοσοκομείου Ηλείας / νοσηλευτική μονάδα Πύργου μίλησε για την αγάπη που δίνει όλο το προσωπικό στο παιδί. Δείτε το βίντεο του patrisnews.com…

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ