ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Νεκρός μέσα στο καμένο αγροτικό ο 55χρονος – Μία καραμπίνα δίπλα στο πτώμα του

Σοκ στο Λαμπέτι του Πύργου Ηλείας για τον τραγικό θάνατο του 55χρονου που αγνοείτο τις τελευταίες 24 ώρες. Συγγενικά του πρόσωπα τον αναζήτησαν και τον απανθρακωμένο στο αγροτικό του αυτοκίνητο.

Ο 55χρονος από το Λαμπέτι του Πύργου Ηλείας βρέθηκε νωρίτερα το Σάββατο (20.11.2021) νεκρός στη θέση του συνοδηγού, του αγροτικού του οχήματος, που ήταν κι αυτό καμένο σε χωράφι της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, ο 55χρονος ήταν πρόσωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στην περιοχή. Δεν ήταν παντρεμένος, ούτε είχε δική του οικογένεια. Κάθε βράδυ συνήθιζε να πηγαίνει στην αδερφή του για φαγητό. Κάθε βράδυ εκτός από το χθεσινό (19.11.2021).

 

Μέχρι το πρωί (20.11.2021), και αφού δεν είχε δώσει σημάδια ζωής, τα συγγενικά του πρόσωπα άρχισαν να τον αναζητούν. Ένα από τα πρώτα μέρη στα οποία έψαξαν, ήταν το χωράφι του, στη θέση «Γαλένενα», σε απόσταση 5 χλμ. από το σπίτι του. Εκεί αντίκρισαν τη φριχτή πραγματικότητα.

Ο αγαπημένος τους άνθρωπος ήταν νεκρός, απανθρακωμένος, στη θέση του συνοδηγού, του αγροτικού του οχήματος. Δίπλα του βρήκαν και ένα δίκανο.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του 55χρονου, με το σενάριο της αυτοκτονίας να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ