ΔΙΑΦΟΡΑ

“Αγάπη χωρίς όρια…”: Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά με τα 3 της παιδιά για την Γιορτή της μητέρας!

 

Σπαραγμός και οδύνη!

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, η Φώφη Γεννηματά μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο!

Η Φώφη Γεννηματά άφησε πίσω της 3 παιδιά και έναν σύζυγο και τραγική ειρωνεία είναι πως πριν μερικούς μήνες είχε ποστάρει μια φωτογραφία με τα παιδιά της, με αφορμή την γιορτή της μητέρας!

Δείτε τι είχε γράψει τότε:

«Το πρώτο τηλεφώνημα που πήρα σήμερα ήταν από την αδελφή μου, “πόσο μου λείπει” μου λέει. 56 χρόνια πριν σαν σήμερα παντρεύτηκαν ο Γιώργος και η Κάκια, οι γονείς μας. Μια σύμπτωση γεμάτη σημασία, 10.5.1964. Κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ταξίδι που έμελλε να μην είναι πολύ μακρύ, αλλά ήταν όμορφο, έντονο, συναρπαστικό, με απροσδόκητη πορεία , δυνατά συναισθήματα και σίγουρα πολύ αγάπη. Στο κέντρο, στήριγμα, πηγή ζωής και αισιοδοξίας η μητέρα μας η Κάκια.

Τώρα που μεγαλώνουμε τα δικά μας παιδιά, χωρίς εκείνη, πόσες φορές έχω αναρωτηθεί είμαι τόσο καλή μητέρα όσο εκείνη; Τι θα έκανε, τι θα μου έλεγε; Νομίζω πως ξέρω, αγάπη χωρίς όρια. Να τη νιώθουν στο χάδι σου να τη βλέπουν στα μάτια σου, να την ακούν στα λόγια σου, στον τόνο της φωνής σου ακόμα κι αν πρέπει να είναι αυστηρός καμιά φορά. Να γραφτεί στην ψυχή τους και να τους συντροφεύει για πάντα στη δική τους ζωή. Να γίνει δύναμή τους.

Χρόνια πολλά».

 

'Αγάπη χωρίς όρια...': Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά με τα 3 της παιδιά για την Γιορτή της μητέρας!ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ