ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“Εμποδίζει τον κ.Χατζημαρκο  και την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου υποψήφια της παράταξης του και δεν συναινούν σε ψήφισμα καταδίκης της τουρκικής επιθετικότητας;”

Με σεβασμό στους συμπατριώτες μας,υπευθυνότητα απέναντι στη δοκιμαζομενη κοινωνία μας και επιθυμία για ενότητα κατατέθηκε ψήφισμα καταδίκης της τουρκικής επιθετικότητας και προκλητικοτητας (το περιεχόμενό του  έχει ήδη γνωστοποιηθεί από χθες στα ΜΜΕ )στις 30.9.20 στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου. Αντί διορθωτικης κίνησης  από την ηγεσία της Π.Ν.Α. που το “έθαψε”, υπήρξαν προσβλητικές απαντήσεις σε προσωπικό (όχι πολιτικο…) επίπεδο κατά του επικεφαλής του Συνδυασμού μας και εκπροσώπου μας  στο Περιφερειακό Συμβούλιο κ. Χαράλαμπου Κόκκινου .

Αυτή η απαράδεκτη στάση γεννά καινούρια πολιτικά ερωτήματα που γίνονται εντονότερα διαβάζοντας δημοσίευμα Μαΐου 2019 στην ιστοσελίδα infognomonpolitics.gr (https://infognomonpolitics.gr/2019/05/blog-post_439-6-2/?fbclid=IwAR1qz79OQXnrLT8ddwiI0d7_bzGi-4d-Qj_7zzTAPR-QJW4tPhez3bsqENY#.X42t5UKb5sk.Messenger) που αναφέρεται σε φιλοτουρκικές και ανθελληνικές – διχαστικές δηλώσεις υποψήφιας  του Συνδυασμού του κ. Χατζημάρκου στις Περιφερειακές Εκλογές  του 2019…..
Τελικά αυτή η υποψηφιότητα εμποδίζει ή κρατά σε ομηρία την Περιφερειακή Αρχή και τον κ.Χατζημαρκο και δεν συναινεί να καταδικάζουμε την τουρκική προκλητικότητα που βρίσκεται σε έξαρση ;

ΥΓ1: Το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτιου Αιγαίου δεν είναι Υπουργείο Εξωτερικών είναι όμως πολιτικό όργανο πολυνησιακού  συμπλέγματος που περιλαμβάνονται και  τα Ίμια  τα οποία… θυμήθηκαν να …τα πλησιάσουν κάποιοι μόνο στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών!Τότε δεν έκαναν “εξωτερική πολιτικη” ή λειτουργούν τυχοδιωκτικά και εκλογοθηρικά;

ΥΓ2 Απαντώντας στον πρώτο από τους  ” πρόθυμους ” της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου που επιστρατεύτηκαν πάλι να με ειρωνευτούν και να μιλήσουν με υπονοούμενα ( αντί για πολιτικούς όρους και να απαντήσουν επί της ουσίας ) ας ασχοληθεί καλύτερα  με το αγαπημενο  του “στοίχημα” και να προσέχει μην “πνιγεί στο πετρέλαιο και τα παράγωγα του”….
Στον δεύτερο, που αρνείται (!) να μου  δώσει στοιχεία από τη λειτουργία της “Ενεργειακής Α.Ε”. -οπου και υπηρετούν συγγενείς του κ.Χατζημαρκου και μελών της πλειοψηφίας του εύχομαι να παραμείνει-όπως και εγώ -με καθαρό το ποινικό του μητρώο γιατί αφενός δεν προσέχει και αφετέρου αμφιβάλλω αν θα τον υπερασπιστούν οι σημερινοί “προστάτες του” όταν βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για τις συκοφαντίες και τις δράσεις του … Ακόμα και αν τον κάνουν προσωρινά  -επιτελους-…Αντιπεριφερειάρχη….!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
για την “Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου “-Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου/ Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν. Π.Ε.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ