ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“Ευχές στους/στις επιτυχόντες/χουσες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση “

 

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των εισακτεων  στα Πανεπιστήμια της χώρας μας ο επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού “Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου ” κ.Χαράλαμπος Κόκκινος και τα στελέχη του εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες νέους και στις επιτυχουσες νέες μας ! Ήταν μια  μάχη που την κέρδισαν κάτω από δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες λόγω και της πανδημίας του covid/19 που συνέπεσε σε έξαρση και στον τόπο μας την χρονική περίοδο που έδιναν τον αγώνα να “κατακτήσουν” γνώσεις και να μεταβούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Ιδιαιτερες ευχές για καλή σταδιοδρομία   στα παιδιά της Περιφέρειας Νοτιου Αιγαίου ,από τα Δωδεκανησα  και τις Κυκλάδες, που μας έκαναν όλους/ες υπερήφανους/ες  με τις επιτυχίες τους στα Α.Ε.Ι .της χώρας μας.
Απευθυνομαστε όμως και στους μαθητές και μαθήτριες που δεν πέτυχαν το στόχο τους και αποτελούν και αυτοί/ες την ελπίδα και το μέλλον της πατρίδος μας.Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος και η προσπαθεια συνεχίζεται…Η ζωή δίνει ευκαιρίες και έχουν τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσουν.
Τέλος καλούμε την πολιτεία να στηρίξει τη Δημόσια Εκπαίδευση γιατί η επένδυση στη γνώση είναι η επένδυση στο μέλλον!

Χαράλαμπος Κόκκινος
Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού” Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου “-Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου
Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ