ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“Να προχωρήσει άμεσα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε έκτακτη και στοχευμένη  τουριστική προβολή των νησιών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό”

 

Με δεδομένη τη δύσκολη και πρωτόγνωρη τουριστική περίοδο που βιώνει η χώρα μας και ιδιαίτερα τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες, την αγωνία και την ανασφάλεια που δίκαια διέπει τους νησιώτες μας που απασχολούνται στο τουριστικό τομέα ζητάμε την κινητοποίηση και την αρωγή της αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού στις ενέργειες που πραγματοποιούνται από την  κυβέρνηση και ιδιώτες.

Προτείνουμε  και καλούμε την Περιφερειακή Αρχή  Νοτίου Αιγαίου να προχωρήσει άμεσα σε έκτακτη και στοχευμένη τουριστική προβολή σε Ελλάδα και εξωτερικό των νησιών μας.

Εκτιμούμε ότι μόνο κέρδος θα έχει η περιοχή μας και με την αναμενόμενη βελτίωση των συγκοινωνιών θα προσελκύσουμε τουρισμό και από το εξωτερικό αλλά και από την χώρα μας που τον έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη σε αυτή τη συγκυρία.

Είναι ανάγκη  να  αξιοποιηθούν διαθέσιμοι οικονομικοί πόροι εύστοχα και τα μέσα επικοινωνίας προς όφελος της κοινωνίας μας που δοκιμάζεται και πρέπει να ανακουφιστεί!

Με συνεργασία και άμεσες ενέργειες να έρθει το καλύτερο αποτέλεσμα για τα νησιά μας!

Χαράλαμπος Κόκκινος
Επικεφαλής του Συνδυασμού ” Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου ”
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝΠΕ
Αναστασία Γαμπιεράκη
Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Καλύμνου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ