ΔΙΑΦΟΡΑ

Ραγδαίες εξελίξεις με Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Τρόμος στις φυλακές για τον δολοφόνο από τα Γλυκά Νερά! Έμαθε αυτό που φοβόταν

Δυστυχώς για εκείνον η Αστυνομία εντόπισε αυτό που δεν ήθελε!

Γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να είναι αγχωμένος στη φυλακή; Δείτε τον σε βίντεο της ΕΡΤ χωρίς φίλτρα.

Κι αυτό καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προστεθούν σημαντικά στοιχεία στην δικογραφία, στοιχεία που δεν περίμενε από την αστυνομία.

Η ΕΡΤ εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από τον Κορυδαλλό, όπου κρατείται ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και το βίντεο έκανε αίσθηση.

Σε αυτό φαίνεται ο 33χρονος πιλότος να τηλεφωνεί από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών στους δικούς του και στον δικηγόρο του:

Δείτε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στη φυλακή χωρίς φίλτρα:

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα στοιχεία έχουν τρομοκρατήσει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ φέρονται να βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες τόσο η κάρτα μνήμης από την κάμερα που πέταξε ο δολοφόνος στην τουαλέτα, όσο και ένας μικρός σκληρός δίσκος.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα USB στικάκι που πολύ πιθανόν να είναι το χαμένο usb της νεκρής Καρολάιν, στο οποίο έκρυβε όλα τα μυστικά της.

Αυτά αποτελούν ευρήματα από την άντληση των υδάτων από τον βόθρο του σπιτιού, τα οποία η αστυνομία κρατούσε μυστικά μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι στα χέρια τεχνικών που προσπαθούν να επαναφέρουν τα δεδομένα που κρύβουν. Δεδομένα που ενδεχομένως να δώσουν άλλες διαστάσεις στην δολοφονία της 20χρονης.

Σημειώνεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει να δουλέψει στη φυλακή και τελικά θα αναλάβει το πόστο της τροφοδοσίας και αναμένεται να ξεκινήσει να εργάζεται από την επόμενη εβδομάδα.

«Ο δολοφόνος φοβόταν κάποια καταγγελία εις βάρος του. Η Καρολάιν ζούσε έναν κακοποιητικό εφιάλτη» ανέφερε, στο δελτίο του STAR, ο ψυχίατρος/αντιστράτηγος ε.α. Αντώνης Κασιμάτης, ενώ έκανε λόγο για νάρκισσο και κακοποιητή:

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ