ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση revenge porn στην Πάτρα: «Κατέβηκε» ο server με τα αρχεία των 141 γυναικών (video)

Τουλάχιστον 141 είναι οι γυναίκες από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας που έχουν πέσει θύματα του revenge porn με τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνες για να βρουν ποιοι είναι αυτοί που διακινούσαν το υλικό.

Τα πρώτα στοιχεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης «δείχνουν» πως από πίσω κρύβονται τρία πρόσωπα, δύο γυναίκες και ένας άνδρας που διαμένουν σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και Νέο Φάληρο.

Η εταιρεία που διαχειριζόταν τον server μέσω του οποίου γινόταν η διακίνηση του υλικού διαπίστωσε πως ήταν παράνομο και τον κατέβασε, σύμφωνα με τον ALPHA. Μέχρι στιγμής νομικά έχουν προσφύγει μόλις δύο γυναίκες ενώ αρκετές είναι αυτές που συγκλονίζουν με τις μαρτυρίες τους.

«Από τα 16 μου μέχρι και τα 19 μου είχα ένα μεγάλο κόλλημα με ένα παιδί το οποίο βρισκόταν στην παρέα. Περνάγαμε αρκετό χρόνο σαν παρέα χωρίς να είναι κολλητός μας. Μου είχε δείξει το ενδιαφέρον του απλά τον απέρριπτα από ανασφάλειες. Και τώρα πρόσφατα μετά από τόσα χρόνια είχαμε βγει σε ένα μπαράκι όλοι μαζί σαν παρέα και μου είπε αυτός “θες να κοιμηθείς σπίτι μου;” και εγώ πήγα πραγματικά ήθελα πάρα πολύ να πάω» είπε φοιτήτρια θύμα του κυκλώματος στον ΑΝΤ1.

«Αλλά ήμουν χάλια, ήμουν πάρα πολύ μεθυσμένη, ζαλιζόμουνα. Και όταν κάναμε σεξ ένιωθα το κινητό του πάνω απ’ το κεφάλι μου. Το αρπάζω το πετάω κάτω, το σπάω και έδειξε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο, άρχισε να μου φωνάζει, μου έλεγε “τι έκανες στο κινητό μου, μου έσπασες το καινούριο κινητό”. Και έφυγα μόνη μου, σε μια άθλια κατάσταση γιατί πραγματικά ήμουνα πολύ μεθυσμένη.

Και την επόμενη ημέρα που βρέθηκα με την παρέα μου, πριν προλάβω να τους πω το σκηνικό, αρχίζουν να μου λένε για το βίντεο. Το βίντεο είχε ήδη διαρρεύσει. Το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει λήξει ακόμη καθώς ακόμα παλεύω γιατί δεν μπορώ να πω στη μαμά μου, φοβάμαι πάρα πολύ την αντίδρασή της.

Προσπάθησα να μιλήσω με την ίδια την οικογένεια, με έχουν κάνει φραγή από παντού και μου λένε “σταμάτα να ενοχλείς την οικογένειά μας, δεν είναι τέτοιο το παιδί μας”. Μετά από αυτό έχασα τη δουλειά μου και δεν μου είναι εύκολο να κυκλοφορήσω καθώς είμαι πολύ γνωστή και έχω στιγματιστεί», ανέφερε.

athensmagazine.gr

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ