ΔΙΑΦΟΡΑ

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση των Γλυκών Νερών – Αναγνώρισε τον έναν ληστή ο πιλότος

Κοντά στη λύση του μυστηρίου

Είναι το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Όσο οι μέρες περνούσαν χωρίς οι αρχές να κατορθώνουν να βρουν έστω ένα ίχνος των δραστών, τόσο μεγάλωνε η αγωνία για την έκβαση της υπόθεσης.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι μάλιστα που στοιχημάτιζαν ότι το έγκλημα δεν θα εξιχνιαζόταν ποτέ και ότι οι δολοφόνοι της 20χρονης Καρολάιν θα παρέμεναν ελεύθεροι. 

Οι εξελίξεις όμως είναι ραγδαίες και ανατρέπουν τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ οι αρχές έδειξαν στον 32χρονο πιλότο φωτογραφίες 150 σεσημασμένων και εκείνος αναγνώρισε στο πρόσωπό του ενός τον έναν από τους δράστες του στυγερού εγκλήματος. 

Λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν και της περιορισμένης ορατότητας που είχε δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος, όμως το πρόσωπό του, του θυμίζει πολύ τον αρχηγό των δολοφόνων των Γλυκών Νερών.     

Οι αρχές θεωρούν ότι πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου και υπάρχουν πληροφορίες μάλιστα ότι τις προσεχείς μέρες μπορεί να δούμε και προσαγωγές, οι οποίες ίσως στη συνέχεια να εξελιχθούν σε συλλήψεις.

Το σίγουρο είναι ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την εξιχνίαση του πιο στυγερού εγκλήματος στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια… 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ